Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cimeraj

Marketing

Slovo zakona

PIŠE: Pumba

Peče čiča rakiju otvorio kapiju.

Timon i ja smo jučer posjetili našeg omiljenog prebjega, Ramca Drugog, pozantog kao i "Slovo zakona", bivšeg cimera i jedini glas razuma u Ramsko-šokačkoj kući.
Prebjegom na Dolac Maltu il kako se više zove onaj kazamat blizu Mercatora jedan grbavički stan je ostao bez glasa razuma.

Uglavnom Timon i yours truly su morali vidjeti dali se njihov bivši cimer dobro smjestio. Dobro se smjestio, brani ovu krhku državu i dalje uspješno od raznolikih ugroza i kriminala a mene je taktički napio 'ladnom rakijom.
Stari mudri Timon se nije dao. Kao pije paracetamole pa ne smije pit. A napravio je nekakvu čorbu od prase, slanine, mrkve i šta ti ja znam čega. Dobra čorba. Samo što je te čorbe i bilo po cijeloj kupaonici Ramsko-šokačke kuće. Pomješane s mojom želučanom kiselinom. I onom ramskom rakijom. Loše.

Ramac Drugi se bacio na zdrav život. Kaže da ne može bez sporta. Ramsko-šokačka kuća je inaće sport-free zona. Timon i ja baš nismo za takve akcije. Iako smo odlučili trenirat rugby. Naime ima nekakav rugby ovdje u Sarajevu pa bismo trebali kao počet trenirat. Al mene plaši što je to onaj australski rugby. Onaj bez ikakve zaštite. Što bi moglo značit da ću na fakultet kao dinamovac. Plav.
Možda i bez kojeg zuba ostanem. Loše.


Eto toliko zasad.
Dakle Ramac drugi je dobro i u dobrim rukama. Provjerena situacija. Samo se morate pazit da vas taktički ne opije. Ladnom rakijom.
Živili.


Vaš Pumba



Post je objavljen 20.04.2007. u 14:39 sati.