Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/marimja

Marketing

015 - Žuta štampa...

Naletjeh ovih dana na kratku vijest objavljenu u "jednom našem dnevnom listu", koji je inače prepun rekla-kazala informacija i koji se poziva na jednu od možda najžućih novina sa bliskog nam istoka, kako se naš poštovani prijatelj Đole B., eto, opet razvodi, ali ovaj puta "za stvarno"...
Lijepo je zluradi komentator konstatirao kako se ovakva informacija svako malo pojavljivala u novinama i kako je to već nebrojeni puta kao je Đoletu veza sa Oljom "pukla", ali ovaj puta vijest dolazi iz "dobro upućenih izvora bliskih Balaševićevima...".
Kladim se da bi Đoletov komentar bio tipa "Moš mislit koliko bi mi blizak bio netko s kim pijem kavu u svom stanu, a on bi jedva dočekao da odmah nakon toga razvlači moju intimu po vašarskim novinama".
Nekako se nadam da je to opet samo jedna od situacija u kojoj razni žuti novinari u nedostatku stvarnih ekskluzivnih informacija posežu malo za samostalnom kreacijom istih, pa tako uz neki generator slučajnih floskula umiješaju par estradnih imena, spomenu povjerljive informacije dobivene od bliskih rođaka u 145. koljenu i zakuhaju neku priči koja će im iduća dva broja prodati u 50% većoj tiraži odnosno punih 5 brojeva više...
A Đole? S obzirom na to koliko puta je prolazio kroz slične priče, vjerujem da je već odavno na njih oguglao... I sam je znao spomenuti "puno mi je više važno ko piše nego šta se piše o meni"
Ako mu to donese inspiraciju za par novih pjesama ili neki od najavljivanih albuma sa nastavkom prerada starih hitova, blagonaklono ću gledati na ova bockanja iz žutih redova.
Nadam se da će film po zadnjoj knjizi koja je objavljena u obliku scenarija, a za koji se šuška da je snimanje već počelo biti u rangu literarnog dijela.
Jedva čekam...
A ima li i zrnce istine u tim stvarima ni ne razmišljam... to je ipak njegova privatna stvar...


Post je objavljen 19.04.2007. u 21:56 sati.