Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinka

Marketing

* Festival znanosti & Hartera & Info... *


Dame i gospodo... Dobar Vam dan želim! :)

Sve se događa ultra velikom brzinom... Bome, stvarno već poduži period nisam bezbrižno hedonistički dokoličarila... Zato se i updejtanje ovog bloga pretvorilo u aktivnost koja se izvršava tu i tamo, jednom mjesečno. Spomena vrijednih događaja ima napretek, ali budući da dan (unatoč mojim željama o produljenju na 48) još uvijek traje samo 24 sata, ništa od mojih opširnih blebetanja, pričica, riportova, razmišljanja... Iako, baš iskreno htjedoh sa vama podijelit oduševljenje poslom u Red Bullu.... Malo za promjenu, pokukat o problemima koji me more i eritrofobiji koja me zadesila posljednjih mjeseci... Pokazati Vam hrpu fotki sa hrpe koncerata na kojima se skakalo i tancalo... Ali eto...


Image hosted by Photobucket.com



Nego, da skratim... Navratih na ovu adresu da vam makar prenesem par informacija i najava, stoga...

Vjerojatno već znate što se slijedećeg tjedna događa u našem gradu... Dakle, mislim na Festival znanosti koji će se održavati od 23. do 28. travnja, a čija je funkcija senzibilizacija javnosti na značenje i postignuća znanosti te komunikacija između znanstvenika, javnosti i medija. Vjerojatno ste šećući Korzom ispred Kraša, tj. Narodne čitaonice spazili i mali FZ štand koji vam je na raspolaganju svakog dana od 10 do 18h! E pa tamo od simpatičnih studenata volontera možete zatražiti bilo kakvu informaciju vezanu uz sami festival. A isto tako, po programu, rasporedu i ostalim detaljima možete prošvrljati i na službenom sajtu festivala! :)


Još jedna informacija;

Sveučilišna knjižnica Rijeka Vas poziva na otvorenje izložbe NOBELOVCI – Lavoslav Ružička i Vladimir Prelog i to u prostoru Sveučilišne knjižnice Rijeka (polukat), u srijedu, 25. travnja 2007. s početkom u 12.00 sati! Radi se o gostujućoj izložbi Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek. Pozdravnu riječ održat će Senka Tomljanović, ravnateljica Sveučilišne knjižnice Rijeka i dr.sc. Sanja Rukavina, predsjednica Organizacijskog odbora FZ-a! A o izložbi će Vam nešto više reći Dragutin Katalenac, ravnatelj Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek te mr.sc Svjetlana Mokriš iz Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek!


Image hosted by Photobucket.com



Upravo na mail primih ovu obavijest, pa zašto da ne podijelim i sa Vama... ;) Hajde, svi kulturolozi (a i zainteresirani ostatak); u sklopu kRIk festivala, sutra (19.04.) u 18h u prostoru bivšeg Gala (zgrada Filodrammatica-e) raspravljat će se o slijedećim temama: trenutno stanje u kulturi mladih u Rijeci, organizacijski oblici, suradnja među udrugama/umjetnicima, suradnja sa lokalnim vlastima, infrastruktura, izvori financiranja, učestalost kulturnih događanja... Svi ste pozvani! ;)



***EDIT

Opet u zadnji čas... No dobro... Možda netko skuži na vrijeme...

Četvrtak, 26.04., 18h, opet u prostoru bivšeg Gala... Udruga mladih Akcija u suradnji sa voditeljem Matom Ivaniševićem (Amandla) u sklopu kRIk 2 Festivala organizira tribinu o ljudskim pravima pod nazivom Diskriminacija homoseksualne populacije! Možete svratiti da čujete što nam za reći imaju Aljoša Pužar i Aktivistice lezbijske zajednice u Rijeci! Ulaz je besplatan!


Image hosted by Photobucket.com



Ako se još uvijek niste susreli sa informacijama kada/tko/gdje svezi glede Hartera festivala, mislim da bi bio red da i to razjasnimo! :)

...KADA?

08. (petak; electro večer) i 09.06. (subota; live večer)


...TKO?

Electro line up; DJ Steve Lawler[MS], DJ Darren Emerson [MS], Jimi Tenor & Kabu Kabu [MS], DJ Simon Baker!


Live line up; Dub pistols soundsystem[MS], Rundek Cargo Orkestar, Edo Maajka, Darkwood Dub[MS],

...GDJE?

Lokacija ostaje ista... Dakle, bivša Tvornica papira (Marganovo)!



A eto, osvanuo i My Space!

Image hosted by Photobucket.com


Već se neko vrijeme kuju "Priredba" planovi o kojima ćete također naknadno detaljnije biti informirani. Do tada, najava Radikal Dub Kolektiva koji sviraju ovog petka (20.04.) u Stereu. Upad 30kn! E da, hajd svi Click na edukativni text drage nam Šinjore! ;)

A kad smo već kod Sterea -> Melvinsi, 25.04. (srijeda)! Upad 95kn! :)

A u Palachu -> 20.04. Pank Čaga i 21.04. Svadbas! :)


Image hosted by Photobucket.com


Eh da, htjedoh zahvaliti na mnoštvu lijepih želja povodom mog 20og rođendana koje sam primila putem SMS-a, ICQ-a i My Space-a... Fala, fala mnogo! Obradovalo me što ste se sjetili! :) Iako, deprimirajući je malčice taj 20ti... Odlazak iz teenage svijeta... Eh, eh... No dobro... Hajd, pozdrav šaljem do slijedećeg javljanja!

Image hosted by Photobucket.com


mah




Post je objavljen 18.04.2007. u 23:33 sati.