Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tkrival

Marketing

Sprint duatlon Pula v.2

Ove subote 14.04.2007. u Puli, na već tradicionalnoj Bunarini, u organizaciji TK Pula održao se sprint triatlon, koji je ujedno bio otvoreno prvenstvo grada Pule, ali i utrka za kup Hrvatske. Skupilo se ukupno 55 natjecatelja plus nekoliko kadeta koji su svoju utrku odradili u 14:00, dok je glavna utrka bila na rasporedu oko 14:30.

Naš klub su predstavljali Dejan Ljubas koji je sveukupno završio na 6. mjestu (u kategoriji 3. mjesto), zatim Nenad Šimičić na 21. mjestu (u kategoriji 2.), Damir Šegota na 24. mjestu (u kategoriji 4.), te Sanjin Harapin ukupno na 40 mjestu (u kategoriji 9. mjesto).

Prva tri mjesta uzeli su Gordan Petković iz TK Petar Zrinski, Matija Lukina iz TK Rudolf Perešin i Marin Koceić iz TK Split. Službeni rezultati i vremena biti će objavljeni na blogu pod rezultatima.

Utrka se po sunčanom vremenu održavala na izvrsnom položaju na Bunarini, gdje je staza za trčanje bila manjim dijelom uz more, većim dijelom kroz lokalne cestice uglavnom po betonu, sa po 2 kruga sa 2,5 km, uglavnom ne preteške staze. Međutim biciklistička staza sa nekoliko uzbrdica, posebice onoj prije okreta na kojih 10 km zaista se ne može svrstati u lagane. Ukupna dužina biciklističke staze bila je po mojem brzinomjeru nešto malo manje od 24 km. Na svakom skretanju bili su ljudi sa žutim majicama koji su pokazivali smjer i regulirali promet pri prolasku natjecatelja.

Uz dobru organizaciju organizator se potrudio i zaista podijelio ukupno 50 biciklističkih dresova kao što je najavljeno bilo i u raspisu ovisno o plasmanu, naime prvih pet kadeta i kadetkinja, zatim prva tri plasirana dečka i cure po svim kategorijama bez obzira na ukupni poredak. Tako da je na kraju prvih 35 po plasmanu dobilo (a ne 40 kao po raspisu), te ostali po kategorijama, opet kažem bez obzira na ukupni plasman.

autor:Sanjin

Post je objavljen 16.04.2007. u 08:19 sati.