Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mitrebamotoplidom

Marketing

Zvrkonja Daggy traži dom!

Križanac brak jazavčara, star 7-8 mj traži dom! Jako je zaigran, vesel, obožava ljude, voli biti u pokretu, družiti se i maziti. Dosta je aktivno psetance, no istovremeno i umiljat i mazan. Buduće vlasnike će zasigurno uveseljavati iz dana u dan. Traži topli dom i dobre ljudske ruke. Daggy je čipiran. U kompletu s njim dolazi i besplatno cijepljenje i po želji i besplatna kastracija.
Kontakt za Daggija je: 091 171 05 85

Sad je privremeno kod jedne cure, dok se ne udomi. Već prvi dan je naučio kaj se ne smije raditi u stanu. Sad već ide van bez lajne, više ju uopće ne koristi. poslušan je vani, i kud vlasnik tu i on.
Prije 3 mjeseca ga je udrio auto i slomio zdjelicu, no on sad bezbrižno trči i skače :-)
U stanu je miran, vise-manje se izlezava i spava, a kad mu je bas jako dosadno uzme si igrackice i sam se zabavlja. Kad se igra, i kaze se dosta nece navaljivati, ako mu se jos igra sam ce se zabavljati sa svojim igrackicama.

Vani je pravi mali zvrk, trci, igra se, svim psima prilazi, nije nimalo agresivan i nece napasti psa cak ni kad na njega neki skoci, on se ko pravi bebac baca na leda i priznaje snagu jacega.. uspijeva zaigrati i rastrcati peseke koji se vec duuugo nisu s nikim igrali i ciji se vlasnici dive tome i ne mogu vjerovati kako se njihov pas konacno opet igra s nekim..voli male,velike, stare, mlade, muske i zenske peseke..voli ljude a klince obozava.

Nije naporan, daleko od toga, ali je znatizeljan, radoznao, uvijek voli sve posnjofat, pogledat a po mogucnosti i probat

Bio je 3 mjeseca u boxu 1x1 metar, sad je već dosta na privremenom udomljavanju, i već je vrijeme da i on nađe svoj novi dom, onaj pravi, onaj zauvijek.

Ako vas još što zanima u vezi Daggya, slobodno se javite na gore navedeni broj.





Post je objavljen 15.04.2007. u 20:22 sati.