Pregled posta

Adresa bloga: http://blog.dnevnik.hr/snorks

Marketing

Ha ha ha

Neznam zašto sam baš ja navedena da napišem nekaj o Kot-u....jer ja nisam bila vođa ekipe!!! Tj. močvarne ekipe s tekućim problemima!!!

No dobro..... Ekipa Snorks pojavila se 23.-25.03.2007. na izviđačkom takmičenju KOT. U ekipi su bile: Monika, Helena, Mirta & Megy(Antoneta). Sve je bilo relativno pod kontrolom! Sve se odvijalo u najboljem redu do staze, u početku je sve djelovalo ok! Naime organizacija je bila katastrofalna!!!! Bez lažnih skromnosti ali naš odred nebi dopustio tak nekaj! Krenuli smo na stazu. Odma otišli u krivom smjeru preko polja poslije kiše. Savršeno...preskakale smo potok i malo se smočili!
Nakon dva sata lutanja našli smo pravi put, prešli smo preko debla rijeku i nakon te grozne visine Mirta (vođa ekipe) je shvatila da je izgubila mobitel! Vretila se nekoliko stotinjaka metara i nađemo mobitel( na sreću). Pokušavamo se vratiti na pravu cestu i uletimo u baru! Doslovno...u baru... Iako nas je lovila panika Helena, Monika i ja smo umirale od smijeha dok je mirta iza nas tonula u tuzi i bari! Helena i Monika bile su mokre do struka, ja do dupeta,a Mirta do VRATA!!!! Nekako se izvučemo iz bare naravno sve osim Mirte koja histerično plače i dere se " JA ĆU TU UMRIJET!!! HOĆU VAN!!!!!" Dok smo se utapali u bari sretnemo mi izgubljenu ekipu iz "BOTE"! Mislim onako promrzli i izgubljeni nismo bili baš od volje! Nađemo glavnu cestu i zovemo organizatore da nas pokupe jer smo mokri, i 15km u krivom smjeru! Ekipa iz "Bote" nastvlja a mi zbog tekućih problema odustajemo! Stvarno zdravlje je važnije od 1.mjesta! Nekako se osušimo u domu i odemo si kupiti nekaj za jesti jer je naš lunch paket bio u bari! Nije da se hvalimo ali kupili smo ćevape....njammmm.....nikad to neću zaboraviti!!!! Nakon 6 sati počinju dolaziti ostale pokisle ekipe! Do tad mi smo se naspavali i najeli i upoznali nove ljude. Splićane koji su baš mrak! Pozz Filipu,Anti,... Osvojili smo 18.mjesto od "35". Nije da smo zadovoljni ali bar nam je bilo toplo kasnije! Pozdrav izgubljenoj ekipi iz Bote, bili su prvi! Iskreno čestitamo zaslužili ste!!! I tako vraćamo se sa Kota i onak ljudi nas zafrkavaju, ali mi smo bili na nezaboravnom natjecanju gdje smo upoznale super ljude... Poseban pozdav ekipi iz Vinkovaca (CAKANI...MI TE VOLIMO), Splita, BISTRE (TINČEK ma premeden si),uglavnom pozzzz svima koje smo upoznali!!!! Monika,Helena,Mirta & Neta!!!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 15.04.2007. u 18:10 sati.