Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lornadoone

Marketing

KYRINI "ONI DANI"

Definitivna zvijezda današnjeg dana je naše ljubimče, Kira. Došlo je i njeno vrijeme spolne zrelosti i to znaju svi mačori u susjedstvu. Susjedin Miki je čuva već danima, jer ona (za sad) nije zainteresirana, ali kad bude...Miki je tu! Image Uploaded by ImageShack Toolbar On je tako napaljen da nam je sinoć ušao u dnevni boravak i zavodnički "zapjevao". Ulazna vrata - zatvorena. Kupaona - zatvorena. Pa kud li je ušao? Kad se prestašio i pobjegao van, izabrao je isti put...kroz našu spavaču sobu, preko krova, po brajdi...Koliko truda, a ona, spavajući na dvosjedu, nije ni digla glavu!!! Nakon tog pothvata mi je ostao zapišan prozor sobe, ali i kupaone!
Ona ni danas nije pretjerano marila za njegove vokalne bravure. Damski se pravila da joj je interesantnije kaj se na terasi događa... Image Uploaded by ImageShack Toolbar Jučer se pojavio pretendent na mjesto u Kyrinom srcu. Krasan, ko bengalski tigar, sivo bijeli mačor svijetlih, plavih očiju...ma ja bi i te mačiće izdržala, ali Miki ga je nagario takvom silinom da je i naša kuja (poveća labradorica) zbrisala u hodnik! Ipak, Kyri nije suđeno biti mama, jer ja smatram da je to najhumanije. Ona u tome zadovoljstva (kako to mi shvačamo) nema, a ja ne želim udomljavati mačiće u neodgovarajuće domove i poslije plakati za njima... Dakle, bit će sterilizirana i to, kako se čini, vrlo skoro!

Već od četvrtka imam pripremljen post, ali kako je uvijek nešto zanimljivije i aktualno, tako je post o odgoju proslijeđen za ponedjeljak...to nikad nije "out" tema!
Sinoć sam završila moju prvu Maple Sead Hat iliti MSH. Prva ideja je bila da usvojim bod i pletem onako bez veze, no ispostavilo se da je kapica taman za BabyBorn. Image Uploaded by ImageShack Toolbar Završila sam je sinoć, onako naslijepo. Jutros je ispalo da je kapica prekratka pa sam je (po svom starom običaju9 počela "štukljati naopačke! Desilo se da je mom dragom jedna vesta bila prekratka...odrezala sam rebrasti rub, polovila očice i doplela cijelih 10 cm, ponovo rebrasti rub i nije se uopče kužilo! Ovdje nisam rezala rub, nego sam podigla očice na rubu...sad idemo naopačke. Uzorak je simetričan pa neće biti "šaka u oko". Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar

Bilo je pitanja kako napreduje Anina majca, pa zato evo i slikom... Image Uploaded by ImageShack Toolbar Nadam se da se sa slike može iščitati i mustra, tako da je možete upotrijebiti ako vam se sviđa! Bit će to jako dobro, kad bude gotovo!

I na kraju, kako sam se danas motivirala na obavljanje redovitog čišćenja i spremanja? Prvo sam iz garaže dofurala preostale žardinjere i postrojila uz rub terase četu raščupanih i suhih grančica pelargonija. Tako sam si dala do znanja, kad budem gotova sa spremanjem - mogu prionuti na čeprkanje po tim mikro lijehama. Na žalost nisam se sjetila fotkati taj nered u posudama.
Presadila sam kaj je trebalo, bacila neke bolesne biljke, a dio je ostao gdje je i bio samo okopan i dodane zemlje. Image Uploaded by ImageShack Toolbar Image Uploaded by ImageShack Toolbar Sad imaju šanse pokazati znakove života do sljedeće subote kad se kanim zaputiti u kupnju nadopune! Yeah!

Post je objavljen 14.04.2007. u 20:55 sati.