Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/sucks

Marketing

... dazed by careless words, cosy in my mind ...

ne da mi se. ali ajde.
zbog mene, radi mene.
vama.

prvo bih vas htjela zamoliti za pomoć. nestala je tamnoplava 18 centimetara dugačka četkica za zube. pretražila sam cijeli stan ali nisam ju našla, pa se nadam da vi imate neku teoriju o tome gdje je i zašto je. jasno je samo da se radi o međunarodnoj zavjeri jer svi dokazi upućuju na to. posao je obavljen čisto, nema svjedoka osim prazne čaše za četkice u mojoj kupaoni. isto tako tražim zaštitarske usluge jer sam u međuvremenu nabavila novu četkicu kojoj želim osigurati što dulji i kvalitetniji život kod mene. mnogo vam hvala.

drugo. znam da je ta tema isfurana, ali ja se i dalje ne mogu načuditi voditeljici nove love. onoj marini. da šta ta osoba misli o sebi kad već misli o sebi? ono, ne želim sad linč(ov)ati ženu ali sam je morala spomenut. kužiš, ne želiš to gledat, ali te ona tolko hipnotizira da ostaneš potpuno nepokretan i nema šanse da prebaciš bar 10 minuta, ono, dok netko ne odgonetne riječ koja se krije iza 'kontrabas'. btw, životinja na p je platypus.

treće. reklame za pivo. meni kao wannabe feministkinji nije uspjelo promaknut da su sve te reklame odreda krajnje šovinističke. od one za pan kad konobarica u minjaku mora posluživati hrpu znojnih mesoždera do one za beck's kad na plakatu piše "ruka za volanom ili ruka na koljenu". mda, koljenu krajnje voljne i podatne trebe, ha? i u svima njima su glavni likovi muškarci. ša mi žene ne pijemo pivu ili šta? ono sori šta nisam imala šerija doma pa sam morala popit par gutljaja bire, jasno iz čaše za šampanjac. kmon.lud

tolko za kambek. nisam ni rekla da ću prestat pisat. samo sam preispitivala smisao toga.

smisao sam ja.

... Mogu da ti valjam samo dva - tri dana,
u osećanjima užasno sam štedljiv,
ja sam solunac vagon restorana,
priznajem, priznajem, priznajem da sam neupotrebljiv.

Neću da ispadnem životinja,
ja ne umem u dvoje da trajem,
ja sam ti ljubavna sirotinja,
otimam a ništa ne dajem ...


Post je objavljen 12.04.2007. u 21:58 sati.