Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svid

Marketing

AEROMITING NA GROBNIKu-6.svibnja 2007.

U organizaciji Zajednice tehničke kulture Rijeka i Zrakoplovnoga društva Krila Kvarnera održat će se Aeromiting 2007. u nedjelju 6. svibnja ili u subotu 5. svibnja, u slučaju lošega vremena, na Aerodromu Grobnik.
Ove godine program će najvećim dijelom obilježiti akrobatski letovi vrhunskih domaćih i inozemnih pilota, a njima će se treću godinu zaredom pridružiti i članovi Akro grupe “Krila oluje”, Hrvatskoga ratnoga zrakoplovstva s vrhunskim akrobatskim izvedbama na pet aviona te će biti predstavljen i BELL 206, helikopter Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske. Svojevrsna atrakcija programa bit će prezentacija mlaznoga zrakoplova GALEB G-2, nekaad najboljega zrakoplova u svijetu.
Aeromiting se održava od 2005. godine te je svake godine njegov program sve kvalitetniji, a potporu mu daju Grad Rijeka i Primorsko-goranska županija.
U pretprogramu se očekuju atraktivni nastupi paraglajdera i zmajara, prezentacije četjelica te panoramski letovi za građansrvo po povoljnim cijenama.
Aeromiting je pravi sportsko-tehnički spektakl, rekao je predsjednik Zajednice tehničke kulture Ivan Tićak, a akrobacijske točke svjetskoga ranga svjedoče o tome- dodao je Zoran Premuž iz Zrakoplovnoga društva krila Kvarnera. Ulaznica će stajati 10 kuna, a uz vrhunski letački program, za posjetitelje će biti osigurana i prigodna ugostiteljska ponuda.


Post je objavljen 11.04.2007. u 15:21 sati.