Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ninuska18

Marketing

Mane i vrline

Evo ja sam danas odlučila podijeliti sa vama, a i sama sa sobom svoje vrline i mane. Malo se analizirati. pa eto...prvo počinjem sa vrlinama:

VRLINE:
- dobra osoba
- dobar prijatelj
- vjerna, odana
- čuvam tajne
- pouzdana
- pametna
- drustvena
- simpaticna
- vesela
- romaticna
- sanjar (to ponekad moze biti i mana)
- teski optimist
- rijetko se svađam
- pravedna

MANE:
- nesamopouzdana
- lijena
- neuredna sto se tiče nekih stvari
- sve radim u zadnji cas
- manjak vjere u sebe
- nekad prigovaram za banalne stvari
- ne znam reć NE...
evo jedan primjer čega cu se uvijek sjecati: Bilo je to u srednjoj, 4.raz, jedna frendica me pitala dal bi joj mogla objasnit nesto kako se skidaju slike s neta pa da ih stavi u seminar ili sl. Ja sam rekla ok, moze. I sad, zove me jedan dan, taman sam pisala svoju maturalnu radnju i pita nesto..ja objasnim..onda me pita dal bi ja ipak mogla doc do nje. ALI NE, ja NISAM mogla reci "Joj, ne mogu sad, pisem radnju, moze za sat vremna?" Ne, Nina se odmah digla i otisla do nje, visila tamo sat i pol i tek se onda vratila doma. Pa bemu....Ipak, ja njoj radim uslugu, a ne ona meni. Njoj ne bi bio problem reci mi, ne mogu sad, moze kasnije...al eto... :)

- ponos do neba
- tvrdoglava u srendjoj mjeri
- ljubomorna (isto u granicama normale) :) ali na pizdarije sam ljubomorna, to Alexu nec ni rec na sta:D nisam osoba koja bi radila scene i sl..:) Tako da je to ok
- ne znam se izborit za sebe


Evo...to je to, mislim nije to sve, ali kad se sjetim još nečega ću nadopisat. Hm...vidim ima vise mana nego vrlina...bad bad....A sjetit cu se ja jos toga pa napisem.:)


Post je objavljen 11.04.2007. u 11:34 sati.