Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/coolgirl100

Marketing

BOLNICA I DOKTORI,hrrrr....

Ej ljudi moji!!Ja odlučila pisat novi post!!yesyes!!Baš sam dobra,a vi ste još bolji što mi ostavljte toliko puno komentara-ma P R A V I ste!!Evo da sad pređem na temu o kojoj vam naslov govori..
Kao što sam u prošlom postu rekla da sam na utakmici ozljedila prst on je ovaj puta bio razlog mog jučerašnjeg odlaska na hitnu pomoć...Samo me odjednom presjekla jaka bol u prstu i osjetila sam neki čudan osjećaj...I to je bio razlog što me stari ubacio u auto i odvezao na hitnu...I ja lijepo došla tamo i oni mi napisali uputnicu za kirurgiju-tj.slikanje itd....Došla ja tamo i nakon slikanja utvrdili su da nije slomljen i da je ta bol vjerovatno bila razlogom da mi se možda pomaknila neka kost.. ma neznam ni ja šta su oni sr... ko da sam ih slušala.. he he he..I sad meni doktor pisao neku upitnicu za neke vježbe prsta..i kaže on meni ajd skupi šaku..kažem ja paa ne mogu koliko boli,kad dođe on meni i stisne iz sve snage pet puta..Sad me još uvijek boli koliko je stisnio..nije normalan-K R E T E N !!!A to vam je jedan od razloga zašto mrzim bolnicu i doktore-svi hladni kao osobe,i uvijek ljuti...
Aj da mi zaboravimo loše teme i krenemo na vedrije...Počeli su praznici..jeeeeeee!!!Sad nas nema tko mučit...,a osobito mene..he he he...sad ne moram radit što mrzim-a to je čitat,uvijek me nastavnik iz povjesti tjerao..sve dok jedan sat nisam namjerno sve čitala pogrešno..Bio je ljut kao ris,a šta mu ja mogu kad ulazi samnom u sukobwinkwink!!Evo da ne duljim sve vas pozdravljam i želim vam svima SRETAN USKRS!!big kiss mom mišku!!kisskiss!!

EVO VAM PAR SLIČIĆA..

MySpace

MySpace



MySpace

MySpace



free image hosting

free image hosting



free image hosting

free image hosting



free image hosting

free image hosting



TO JE SVE!! UŽIVAJTE MI I KOMENTIRAJTE!! KISS







Post je objavljen 07.04.2007. u 12:27 sati.