Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/honeyjessicaalba

Marketing

Slatkica koja zna što hoće (neznam od kad je ovo)

Preslatku Jessicu Albu iz Anđela tame uskoro ćeš moći gledati u novom filmskom hitu Fantastic Four. Doznaj što se krije iza anđeoskog lica uspješne glumice


Jessica Alba rođena je 28. travnja 1981. godine u Californiji. Budući da se njena obitelj nekoliko puta selila, još se u djetinjstvu navikla na promjene. Već u petoj godini željela je postati glumica, a s nepunih 12 počela je uzimati satove glume. Uskoro je pronašla agenta i dobila ulogu u filmu Camp Nowhere. Iako je trebala tumačiti sporedni lik, kad je djevojka za glavnu ulogu odustala, Jessica je uskočila na njeno mjesto. Zaredale su uloge u brojnim serijama, filmovima i reklamama, a njeno se lijepo lice smiješi na stranica stotinu časopisa diljem svijeta.

teen: Već u prvom filmu odigrala si glavnu ulogu, odmah ti je krenulo super, dok mnogima za to trebaju godine truda. Kako to objašnjavaš?
Jessica: Iskreno, ulogu sam dobila zahvaljujući svojoj kosi. Redatelj me nije angažirao zbog talenta nego zato što imam istu boju kose kao i cura koja je trebala tumačiti glavnu ulogu. Tako mi se posao koji je trajao dva tjedna produljio na dva mjeseca i, moram priznati, da mi je ta ulloga otvorila mnoga vrata. Tako kad kažem da sam uspjela sasvim slučajno, to doista i jest tako.

teen: Tvoja ti je kosa osigurala veliku zaradu i izvan filma, zar ne?
Jessica: Da, ljudima iz L’Oreala s vidjela se moja kosa, pa su me angažirali u reklamnoj kampanji za boje. To mi je donijelo prilično dobar džeparac.

teen: Poznato je da mamiš muške uzdahe širom svijeta, dečki luduju za tobom. U čemu je tajna tvog egzotičnog izgleda?
Jessica: Znam da zvuči otrcano, ali mislim da za svoj izgled mogu ponajviše zahvaliti genima. Moja je mama porijeklom Europljanka, napola Francuskinja, napola Dankinja, a tata ima meksičko-indijansko-španjolske korijene. Međutim, ono čime se ne mogu pohvaliti je naslijeđe debljine.






Post je objavljen 07.04.2007. u 12:23 sati.