Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO....

Hello!! Da vas odma na početku obavijestim da sam dobro, prošla me ona faza. Doznala sam i dokazala sama sebi da mogu i da sam dobra. Zadovoljna sam sobom, pa što drugi pričali. Za sada sam odlučila da neću odustati. Oustalom, lavica sam , mi ne nikad ne odustajemo. Mi moramo biti najbolji. Hm, da, nabolji. Kako lijepa riječ.
Da... U srijedu sam bula u Kutini. Cijeli božji dan sam tamo provela. Išli smo na međužupanijsko iz rukometa. Bilo je dobro tamo. Malo naporno, ali ok. Igrale smo 4 tekme. Omjer nam je 2-2. i na kraju smo bile druge. Jedan jedini gol nas je dijelio of državnog natjecanja negdje na moru. Bile bi 3 jebena dana na moru.. Ali eto, (ne)sreća je odlučila da domaćin, tj. Kutina, ide na more. Jel nas to čudi? Domaćin.. Ma neeee! Ali nije bitno i ovo je uspjeh. Makar nam je žao što smo samo jedan razlike izgubile. Branila sam. Dokazala sam sama sebi d amogu kada hoću. Jedino je bila užasna druga utakmica koji nisam niš branila. Imala sam par obrana. Užas. Ali kasnije sam se dobila i to mi je jako drago. Mah, izlazim iu gimnazije za mjesec dana i bitno je da izlazim zadovoljna. Mogle smo na državno ali nije nas htjelo. Imat će prilike buduće generacije! Želim im puno više sreće nego što smo mi imale.

Ajme još ne mogu vjerovati da je već 4.mjesec. Tako mi vrijeme brzo ide. Užas! Ali ajde, sad ćemo malo šunkice papat i tako.
He da, skoro sam zaboiravila! Naime ja sam vam u politici. Niš me ne pitajte. Ne znam ni sama kako sam se dala nagovorit na to. Ali reko ajd idem se malo zajebavati. Ko zna možda bude i dobro. Trenutno sam u mladeži SDP-a. Mda... A kaj da vam kažem? Rekli su mi da sam rođeni političar. Puno pričam, a nikad niš ne kažem mouthwash





Post je objavljen 06.04.2007. u 16:02 sati.