Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nestalaubeskraju

Marketing

Kratki izlet :

Moj povratak u virtualni svijet anonimusa. Što me potaknulo na pisanje? Pa jedan kratak obiteljski izlet u Istru. Inače smo još i davno prije moji roditelji i ja, odlazili svakog sunčanog vikenda u Istru u neko malo mjestašce koje se rijetko spominje, a zaslužilo je to. Nekako s godinama ta je obiteljska tradicija zamrla, ali odlučili smo je ponovno probuditi i posjetiti sva mjesta u kojima dugo nismo bili, a voljeli smo ih.
Jučer nam je odredište bio Grožnjan. Mnogi vjerovatno nisu čuli za njega, ali to je jedno od karakterističnih istarskih gradova. Visoko na brdu. Inače, sada je poznat kao mala umjetnička kolonija, gdje su mnogi umjetnici pronašli svoj mir. Toliko galerija nikad nisam vidjela na tako malenom prostoru. Sve je tiho, idilično. Ako ste umjetnik poželite tamo ostati i stvarati, a ako niste poželite postati jedan.
Na ulicama nema nikoga, sve se čini napušteno, ali cvjeće je to koje odaje prisutnost ljudi. Kako je bila nedjelja i uz to Cvjetnica, sve je bilo zatvoreno, tako i najdraža galerija moje majke. Na vratima je pisalo radno vrijeme, koje je u potpunosti bilo u skladu sa hirovitim duhom umjetnika.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Natpis me oduševio. Lijepo me nasmijao.
Gradić je čaroban i imate moju preporuku ukoliko se odlučite na izlet u Istru. Nevjerovatna je njegova sposobnost da vam izmami osmijeh zadovoljstva.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Pozdrav vam upućuje,
Petar Pan u haljini.

Post je objavljen 02.04.2007. u 09:41 sati.