Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rakijajezakon

Marketing

Psovanje

eto, malo kasnim sa postovima... ali jebi ga, kada nemam vremena za ništa, ali ne brinite moji dragi vjerni čitatelji, nisam vas zaboravio!

Evo vam malo psovanja kroz prozna djela i kritičko razmišljanje o njima ;)

"Pa ovdije smrdi za popizdit
Reče mi prijateljica
Da! Smrdi na tvoju pizdu! Odvratno je!
Odvratim njoj!
A djeca!?
Djeca su mala balava kopilad
Kiki moj!
Nezahvalni smradovi, kmečava gamad!
Osušila mi se pizda,
Pizda moja mala!"


Ulomak prepun gnjusnih i odvratnih riječi, djelo je domaće literature. Riječ je o novoj Hit knjizi spisateljice Vedrane Rundak, "Dlakava Pizdurina". Stoga ne čudi što su uz ovakvu literaturu, Hrvati sa psovkama godinama na "Ti".
Riječi kao što su: Kurac, Pizda, Pizdusina, Jebanje, Jebati i Tulipan, salno odzvanjaju našim ulicama, stoga se ne možemo ne zapitati: "Koji kurac toliko psujemo!?". Zbilja, koju pičku materinu toliko psujemo? Pa ne pita se zašto? bezveze, najviše psuju jebeni licemjeri, pizdoljupci upitnog kućnog morala, nezajebani ateisti i slično. Ako se mene pita, dobronamjerni pojedinac neće nikada psovati zakurac.
Lako je uprijeti u govnara prstom, ali što se kuha u tim jebenim pederskim glavicama, dok smišljaju tako pogane riječi?
Jebeš mi mater ako znam, ali uopće ne razmišljam o tim uzajebačima. Ako mene pitate, najbitnije je dobar odgoj, jer ne kaže se zakurac da je batina izašla iz raja, zato ja nikada neću propustiti priliku da svoju djecu isprepičkam zbog psovke.

Dragi čitatelji, vi sada sjedite kući pred svojim monitorima i jebe se vama za naše psovke.

Doviđenja i do čitanja.


Jebena fora ha!? ;)

Ovo je bla lagano prerađena verzija jednog vječnog klasika, a ako vas zanima kojeg, odite na "Ju bi to" i u tražilicu napišite "gitak", nakon toga, pogledajte niz prejebenih skečeva i pronađite upravo ovaj. ;)

ALA HOMO ČA POPIT!!!party!!!

Post je objavljen 28.03.2007. u 15:49 sati.