Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goooa

Marketing

[.party time.]

Naravno, meni se MORA dogoditi nešto neplanirano, neočekivano!

Na putu u zg, u četvrtak navečer oko 12 sati smo imali malu nesreću....nitko nije ozlijeđen, al je auto malo ogreban..
Vrijeme bilo very, very ugly, a mi lagano sjebani u glavici, nije to moglo dobro završiti! Moj dragi, koji je vozio je kljucao, i valjda se naglo trgnuo pa je izgubio kontrolu nad vozilom! Auto se okrenuo za 360 stupnjeva (??) i sa moje (suvozačeve) strane ogrebao vrata (klizio je i grebao o kameni zid - rubnik na cesti)
Sve se tako brzo desilo, bio je jedan auto ispred nas, nitko iza (Hvala bogu!).... Ovi iza su lupili glavama malo, ali su ok... headbang
Nakon toga, maknuli smo se u stranu, nismo ništa ni pričali kolko smo bili u šoku! To je nešto strašno! Odmah se otrijezniš!nono Ali, znate što je još bizarnije?! Kad smo ušli u auto, upalili ga, koji je mp3 počeo svirat??? od Paul Van Dyke-a We Are Alive ?????? Pjesma nije mogla biti bolja! Je li to neki znak??

Image Hosted by ImageShack.us

Odlučili smo ipak otić u zg, a u petak na pty..... Baš u petak me počela ruka boljeti, malo sam ju istegnula, ali to me nije spriječilo da plešem cijelo vrijeme! cLark mi je bio odličan, predobar party! Moram pogledat slike sa pty-a, možda sam na kojoj....

Image Hosted by ImageShack.us

(crna majca s dekolteom, zlatni remen....ak me vidite javite hehehe) imala sam i ja fotić, al nisam ni jednu jedinu sliku slikala! (tj.jesam, ali su MUTNE, niš se ne vidi)...al, moram priznat, tada su mi se činile super.... Ne bi ja mogla slikat po partijima ;)
Na žalost, nisam vidjela nikog s bloga! Sonja, sorry, drugi put ćemo se baš morat dogovorit! Ali sam zato srela frendicu iz zgb, koju sam upoznala prije 3 god. na ljetovanju....naletile smo jedna na drugu! Izgrlile smo se usred partija, neka ljubav i stare uspomene su nas pucale!
Za pty smo se dobro udesili.... ne sjećam se previše ni gdje sam bila, ni s kim, stalno sam kružila po svuda, jedva sam našla frendicu (ili ona mene)?!

Image Hosted by ImageShack.us Image Hosted by ImageShack.us .......

roflmoram reć što sam primjetila, pola ekipe u otv-u vukla na flooru, bez beda.....hehe.....ja imala bombice, tak da se ne zajeb** s tim....
U sub ujutro smo bili po gradu, tražili smo pizza cut, il novine, ne sjećam se više... malo se glupirali s naočalama, a vani kiša, oblačno...Kad sam sjela u auto u sub popodne, kad smo se vraćali mado, sve mi se spustilo, kao da me netko prikovao za sjedalo! Svaka kost me boljela,puknucu ko da sam se polomila dan prije...normalno, after me ulovio...nije mi preostalo ništa nego zapalit..
Zamotali smo gicu, dvesmokin i polako put pod noge....al ovaj put širom otvorenih očiju.... (skrivenih ispod tamnih, tamnih stakla...cool)



Post je objavljen 28.03.2007. u 14:23 sati.