Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/slogauskoplje

Marketing

Kao Hrvatska !!!

USKOPLJE, 25. 03. 2003.
Gradski stadion „Košute“
Početak : 14 30 sati
Gledatelja : 100
Suci :
Mladen Pavić (Livno) 8,0
Ivica Pavlović, (Stolac) 8,4
Amer Macić (Mostar) 8,6

HNK „SLOGA“ : Mladen Marinčić 8, Ivan Katović 7, Jakov Bandić 7 ( od 65. min. Tomislav Posavac 6,5), Ivan Matišić 7,5, Stjepan Marin 7,5, Damir Juričić 6,5 ( od 35. min. Nikola Miličević 6), Anto Bartulović 7,5, Jurica Grubeša 7, Rašid Ravnjak 7, Vlado Grubeša 8, Pero Škoro 6 ( od 46. min. Ivan Boškić 6)

HNK „GRUDE“ : Miloš, Vranješ, Bracič,Ćorluka, Slišković, Karačić, Bandić, Palac, Čale, Mikulić, Zeljko.

Strijelci :
1 : 0 Vlado Grubeša 23 min.
1 : 1 Palac 85 min.
2 : 1 Vlado Grubeša 90 min.

Žuti kartoni :
„Sloga“ - D. Juričić (24 min.), Ravnjak (33 min) i Bartulović (70 min)
„Grude“ – Ćorluka (51 min) i Palac ( 63 min)



Sloga je danas na gradskom stadionu „Košute“ odigrala prvenstvenu utakmicu 18. Kola u okviru natjecanja u drugoj ligi Jug. Protivnik je bila dobra momčad HNK „Gruda“. Nogometaši Sloge su danas pokazali novu kvalitetu koju navijači priželjkuju odavno. Naime, dovođenjem nekoliko nogometaša, koji se pokazuju kao prava pojačanja, Sloga, iako se još uvijek osječa nedostatak snage, napokon nije pred kraj susreta posustala. Prvo poluvrijeme utakmice Sloga je pokazala zrelost i agresivnost. Novajlije u momčadi Bartulović, Ravnjak i Marina, uz standardno dobre Matišića, Juričića, Vladu Grubešu, Juricu Grubešu,i sve boljeg golmana Mladena Marinčića pokazali su više agresivnosti u tom poluvremenu nego u nekoliko prijašnjih utakmica. Čvrstom igrom i agresivnošću nisu dozvoljavali protivniku da odigra niti jednu suvislu akciju. Dobre prigode za postizanje pogotka u prvih 20 minuta imali su Ravnjak i Škoro. Sloga je došla u vodstvo nakon odličnog ubačaja u peterac gostujuće momčadi s desne strane i odličnog utrčavanja Vlade Grubeše. Sloga i nakon postignutog pogotka nastavlja agresivno. U 35. minuti nakon oštrog starta gostujućeg nogometaša igru je morao napustiti odlični Damir Juričić.


Već početkom drugog poluvremena osjeti se da slogini nogometaši nemaju dovoljno snage. Iako je trener Jozić izvršio i drugu izmjenu kako bi osvježio momčad gosti preuzimaju inicijativu i stvaraju izgledne prigode za postizanje pogotka. No, tada na scenu stupa golman Sloge Mladen Marinčić i sa nekoliko bravuroznih intervencija sprječava izjednačenje. Sloga pokušava zadržati agresivnost iz prvog dijela ali fizički spremniji gostujući nogometaši ne posustaju. I kada se bližio kraj susreta gosti dobivaju prigodu izvesti slobodana udarac s desne strane sa oko 18 metara od gola Marinčića. Gostujući nogometaš Vinko Palac ubacuje oštru loptu u peterac domaćih a Ivan Matišić nesretno skreće loptu u nebranjeni dio mreže gola nemoćnog Marinčića. Igrala se 85. minuta. Zar opet neodlučno?, pitaju se navijači Sloge. Tako ne misle nogometaši Sloge koji odmah pokušavaju doći do gola golmana gostiju Miloša. Bliži se kraj susreta i u posljednjem napadu Sloge Bartulović uzima loptu na nekih 25 metara, ulazi u šesnaesterac Gruda, s lijeve strane i kada se spremao na šut ruši ga gostujući nogometaš Ćorluka. Sudac Pavić bez razmišljanja pokazuje na bijelu točku. Siguran realizator bio je Vlado Grubeša. Nakon toga sudac je odmah svirao kraj. Gosti nezadovoljniji gubitkom boda protestiraju kod delegata, ali zamislite??? Ne zbog lošeg suđenja nego zbog navodne preoštre igre sloginih nogometaša. Kao najgrubljeg nogometaša Sloge navode, u što nitko od onih koji su gledali Slogine utakmice u zadnjih nekoliko sezona ne može povjerovati, nogometaša koji u svojoj karijeriji nije napravio više od tri prekrašaja, kapetana Sloge Vladu Grubešu. Nevjerojatno!!! Tko gubi ima pravo da se ljuti, ali ne da priča gluposti.




Post je objavljen 25.03.2007. u 22:40 sati.