Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ludacha01

Marketing

Hrvatska : Makedonija 2 : 1

Image Hosted by ImageShack.usTo te ja pitam...heheh...gledala sam tekmu..naravno..a najbolje je bilo kad je SRNA ušao..inače za one koji ne znaju to je igrač kojeg ja strašno obožavam...malo me je naživciro onaj tulavi sudac i Sedloski ,al kad je dobio crveni ,neka mu..heh..ma evo ukratko o tekmi jer nemam šta puno dodat osim onoga sto se vidilo na tv ekranima..
Prvo poluvrijeme

Makedonija je u utakmicu krenula agresivno i bez respekta prema protivniku. Hrvatska reprezentacija je u prvom dijelu utakmice ipak osjetno bolja iako su obje reprezentacije stvorile nekoliko izglednih prilika.

Najbolju priliku Makedonci su imali u 20. minuti kad je nastala gužva ispred Pletikosinog gola, ali zahvaljujući nespretnosti makedonsog napadača hrvatska je obrana iznijela loptu.

Hrvatska je najbolju priliku imala nakon što je Babić s lijevog krila savršeno pronašao slobodnog Rapaića. Ali Rapaić nije toliko vičan udarcima glavom pa njegov šut odlazi nekoliko centimetara preko gola.

Makedonija dolazi u vodstvo golom Sedloskog iz slobodnog udarca. Lopta je prošla ispod našeg živog zida i išla ravno prema Pletikosi koji je nije uspio uloviti, prošla mu je ravno kroz ruke i ušla u gol.

Hrvatska nakon gola Makedonaca pokuašava krenuti nešto agresivnije prema vratima gostiju, što je rezultiralo s nekoliko poluprilika, ali ni jedna nije bila uspješna. Najbliži izjednačenju bio je Niko Kranjčar koji je uputio strelovit udarac prema vratima gostiju, ali njegov je pokušaj zaustavio Nikoloski.

Drugo poluvrijeme

U drugom poluvremenu u igru je ušao Darijo Srna koji je potpuno preporodio ekipu Vatrenih. Makedonski je gol pred pravom opsadom. Hrvatski su igrači čak dvaput rušeni u šesnaestercu, ali sudac nije svirao jedanaesterac ni u jednoj situaciji.

U 58. minuti Šimunić je srušen na lijevom rubu šesnaesterca. Dosuđen je slobodni udarac koji izvodi Srna i pogađa za izjednačenje.

Image Hosted by ImageShack.us

Traje opsada gola Makedonije koja se još pojačala nakon što je isključen Goce Sedloski. Kranjčar i Srna dobro stvaraju prilike s krila, ali makedonska je obrana sigurna.

Srna još jednom izvrsno probija po desnoj strani i pronalazi Da Silvu u šesnaestercu. Da Silva je sam pred Nikoloskim i samo mora smjestiti loptu u mrežu. Hrvatska vodi 2:1.

Hrvatska: Ćorluka, Šimić, Šimunić, Babić, Rapaić, Niko Kovač, Modrić, Kranjčar,Da Silva, Balaban
Izbornik: Slaven Bilić


Makedonija: Nikoloski, Noveski, Sedloski, Vasoski, Lazarevski, A. Mitreski, Šumulikoski, Popov, Pandev, Naumoski, Maznov
Izbornik: Srećko Katanec

Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 25.03.2007. u 13:00 sati.