Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/monike

Marketing

TinchY & MonY

Evo nas,ljudeki!!!! Ovaj put postek pišemo skupa(onak,malo za promjenu..:P)...dakle,kao što i već mnogi znaju:PROŠLE SMO NA AUDICIJI ZA PJEVAČKI ZBOR "MOZARTINE"!!!!!!!!! Naš prvi koncert bit će 1.6. u Zagrebu(očekujemo puno navijača..hehe..),a već naš drugi koncert je u.........POLJSKOJ!!!!!!!! Jeeeeeeee party!!!!!!!! Jučer smo bili na prvoj probi 8)..(nećemo vas sad gnajviti sa pojedinost, ali bilo je naprost PRE-GE-NI-JA-LNO!!!!!!!!!!...a čujte, svi znaju da voljimo pjevati,pa....smijeh...)....eto tako, to bi bilo malo novostithumbup.....a sad malo što se tiče naših Tokića!!!! Dakle, obećali smo vam komentiranje spota "Spring nicht",pa.......yes.....uglavnom,spotek je naprosto FANTASTIČAN,čak toliko fantastičan da ga više ne želimo pogledat...da,da,dobro ste čuli (ok,ovo zvuči kao neka jeftina TV reklama...omg...lud)....plakali smo kao kišna godina kad smo ga pogledale,a pošto smo mi jako happy i osjećajne osobe kao naprosto MRZIMO plakati,odlučili smo ga više ne pogledati(ok,sad će neki reći da ovo nema smisla,ali.....)...ali ovaj nam se spotek(govorim za spotek koji slijedi)itekeo svidio,pa smo ga odlučili staviti na blogach:


Uopće ne znam kad je ovo snimljeno,ali sudeći po priloženom,nedavnothumbup..hehe.....



A,ovo OBAVEZNO morate pogledati!!!!!Iseeee....ja ne znam kak vi,ali mi se trenutno kupimo po podu od smjehasmijeh...hehe....(samo kao informacija,u duši smo plavuše...hehe,,,)!!!!!! Ma,voljimo ihcerek!!!!!!!!!
OVE VIDEE(KOJI SLIJEDE) MORATE POGLEDAT!!!!!! MORATE!!!!!!!!!!!!!!!=)






Uglavnom,sad moramo gibat u fuc*ing školu,pa vas pozdravljamo!!!!! Hvala na kommichima!!!!!!! voljimo vas i šaljemo puuuuuuuuuuuno pusa kiss!!!!!!!!!!!!!!

Post je objavljen 23.03.2007. u 12:46 sati.