Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/powerofme

Marketing

I'M TRYIN' TO KEEP IT TOGETHER, BUT I'M FALLING APART

Pošto sam prijetila da konstantno tražite novi post, odlučila sam se smilovati i podariti vam to veselje da pročitate nekaj novoga. Ma šalim se naravno, dosadno mi je, pa sam odlučila nabaciti koju. Ali naravno i vi ćete biti sretni i ostaviti mi opet puno komentarića.. Joj, konačno je gotov tjedan (mislim onaj radni dio). Relativno je brzo prošao pa se ni ne žalim previše. Već je sredina mjeseca. Kako to vrijeme ide, neću se ni okrenut, a već ću biti maturant. Što i nije tako loše, ali sama spoznaja da još nisam ni POLA maturalne radnje napisala, nisam niš počela pripremati od predmeta me ubija. Ko bu to sve naučio? Opet je moja mama ispala u pravu kad mi je još u prvom razu rekla da učim i prođem s 5, ali ne. Ja sam ipak bila prelijena. I sada sam. Samo što sam si dala truda pa učila i jako sam zadovoljna ocjenama ove godine. Jedino me malo njemački muči. Imam komad iz testa i danas sam vrlo vjerojatno dobila komad iz aktivnosti (no ne tvrdim) jer smo svi bili JAKO zločesti pa je partizANKA poludila. Ali to je sve za ljude. Niš strašno. I ovak neću imat više od dva. Samo da me ne ruši na popravak ovu zadnju godinu. Valjda neće.
Ajmo dalje. Skužila sam neke stvari. Više se ničemu neću veselit ni očekivat, više ništa nikad neću planirat, jer mi UVIJEK sve pođe po krivu. Sve čemu se veselim. Tako i današnje popodne. Mah! Naravno planovi su mi propali. Pas mater! Trebala sam cijeli dan provesti sa svojim dragim, ali e ne bude. Poluosovina mu je na kotaču prošla pa se jebe s tim cijeli dan. Ide mi na živce više s tim autom. Nek kupi novi. Ali dobro, navečer je moj, pa mu je oprošteno. A vani je tako divno vrijeme. Taman za šetnju. Htjela sam sa svojom Kikicom ići u šetnjui sad popodne, ai mi mamica moja draga nije dala, jer ću bit cijelu večer vani (sat i pol neću jer sam na treningu od 10 do pol 12), do negdje 3, tako da mi nije dala. Ali budemo se mi već išle šetati. Danas smo bile kod hotela “Korana” dok smo čekale natjecanje. Nas dve smo vam baš slatke. Ja sam glumila dijete, a ona mamu i tak smo rikavale od smijeha. Zakon! I ja se počnem glupirat, i veli ona meni: “Pa nisi retardirano dijete!” He-he, kako smo se smijale. A imamo i pjesmu koja nam naprosto ne izlazi iz glave. Budem vam napisala riječi na kraju posta. Pjesma je legendarna :))
Mda... Danas sam vidla bivšeg. Vozi se u nekoj kanti od Audia. Vidi se da je star auto (prije je vozio C3, pa si mislite). I on meni pošalje sms: nebi ni pozdravila...
A ja njemu:nisam znala da se voziš u kanti. A on meni ni pet ni šest: ta kanta je vrijednija od tebe. lud Reko lijepo. Još smo se počeli i vrijeđat. Još ću razmislit oću li reć Dragom. Poludit će. Hmm..razmislila sam, reću ću mu. Možda me više bivši neće vrijeđat. Blje.. sad sam živčana. Prvo je dve godine plazio za mnom i slao mi poruke koje kakve,a sad me vrijeđa. Krme debelo! Mda.. Nije vrijedno truda ni najmanje. Nisam se pohvalila da imam novu zurku. Super je. Jako sam zadovoljna! cerek
I završna riječ! Sutra igramo u sportskoj protiv Zameta, pa nas dođite vidit. Nadam se da nećemo spušiti kao protiv Samobora prošlo kolo.

I da, riječi (samo dio): cerek
"Moja Rajka čorava i gluva, na što liči da te Bog sačuva. Rađe bi ladna govna jeo, bego što sam tebe rajko sreo. Svo ti mlijeko iskupi po ploči u što gledaš, jebem te u oči" :lol:


SUBOTA, 17.03.2007. SPORTSKA DVORANA

ŽRK “DUBOVAC” - ŽRK “ZAMET2”




Post je objavljen 16.03.2007. u 17:57 sati.