Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/razlicitecaquape

Marketing

PLeS.prOmJeNe.&.PrIJateLji.

Image Hosted by ImageShack.us

Vozeći se u busu, skrivale su hranu u skrovište,pijuckale neko vino - hm,ono kaj se našlo na benzinskoj-neke, dok su one druge uživale u soku od naranče. Živcirala ju je noć. Drndanje. Pokušavala se našminkati,al joj nije išlo. Oke, u pomoć je priskočila Maza koja je krajičkom oka gledala Matrix, dok je drugim gledala kak drži zrcalo. Baby je velikodušno podarila mobitel za ''neka bude svjetlo'' te ''i bi svjetlo'' :D Ljubičasto im pristaje očima. Razmjena obleke, da bi na kraju svatko završil u svojoj kak to obično je. Nakon oblačenja i šminkanja,slijedila je pjesma. Nije važno kak pjevaš,bitno je da se pjeva :D Ak niste znali :P Kad su se iskrcale iz busa pravac Kuća to jest drugi dom:D da se odlože stvari i krene u bolji život.lol. Petarda alfabetno(volimo tu riječ) - Baby, Maza,Ona, Riba i Sara. Glasale su kamo će se izvesti. Dogovor je pao - Lokacija Prva. Kad su ušle strašna gužva. Ona nije željela gužvu, nije željela Ede u blizini:D i htjela je da dođe već jednom pola 2 pa da se upute na mjesto za koje je ona ponosno digla ručicu da se ide. Baby je donosila sok od borovnice, a zatim je Eci-peci-pec donio i više nego kaj su bile naručile :D Šarm ili njegova glupost?ma da ne bi! Šarm!:D Treštilo je! Plesale su,kapljice su im klizile niz užarena tijela(više-manje;)) U očima su mogle čitati kako je dobro što su tamo,zajedno,s njima ;) Riba voli lovit guze. Baby je bila za osvetu,onak slatku(još uvijek je!), Riba je bila ponosna na sebe, izljubljena ne da bi sama to htjela (neka je!), Maza je bila skeptik koji ide doma u 2,najkasnije tri,dada:D, Sara profinjena kao i uvijek plesala je,a Ona se zaljubila. Možda. U Njega. Zapravo ne samo ona.. ;)

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Krenule su na Drugu Lokaciju. Bivši plesač je plesao s njima. Oni su se micali oko podija ;) Zamijetila je Sara - pitale su se zašto? ;) Dvojka. Največa faca Druge Lokacije. Samo su plesali,a sad mogu sve što žele, naravno ako žele. Red,red wine, stay close to me, don`t let me be alone, it`s tearin` apart, my blue, blue heart... Krenule su Kući. Stepenice su vodile na drugi kat. Tišina. Upalile su radio i pobacale se na krevete. Sara i Ona su smatrale da su Baby i Riba pogubna kombinacija u kuhinji :D Papale su mars čokoladice i smijale se i smijale se i smješkale i razvukle svoja usta u osmijeh od uha do uha. Biseri provaljeni od strane Baby, Maza je zaspala gotovo odmah, dok je Ona imala probleme s nogom.lol. Sara je drukčija. Slađa. Zaspale su u svitanje s osmijehom,sanjale s osmijehom, probudile se s osmijehom koji im ne silazi s lica. Osjećaj je wauuu! Drugi dan je bio fini čajek na Prvoj Lokaciji. Jučer je bila jedna palma i Zubić Vila:D Policijska uprava međimurska će im zabranit približavanje :D Mogle bi se naviknut na Prvu Lokaciju, na Dvojku, na Njih i tu ubacit ples. Život bi bio presavršen. Sada je tik do savršenstva.
Nazvala ju je Maza. ''Jesam!'' Smijala se i naravno gledala u Dvojku na monitoru,koji je igrom slučaja novi tak da ga bolje vidi.hehe:) Zajedno su sa leptirićima u trbuhu,uzbuđenošću i smijehom pretumbale događaj. Pozor! Odrastaju. Odrasle su. Ne pada im teško, zapravo Njoj možda... Nisu znale da sve tako drukčije može biti. Pustile su staro da ode. Sada su bile spremne da u život puste ono nešto novo. Osjećaj je bio više nego dobar :) Zbližile su se i sretne su.

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Mislim da je Ona pronašla bolju stazu po kojoj koračajući proživjet će život.. Napokon! Vidjet će kamo će je odvesti..

***********************************************************************************


Cure!


Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us


Večeras osmijeh koji

nosite na usnama ponesite

u snove gdje ćemo se

zajedno smijati......... :)



Voli vas Ona s kreveta plavog iznad koja je stišala zvukove i ugasila svijetlo..


Post je objavljen 15.03.2007. u 01:57 sati.