Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/svakodnevnoblogiranje

Marketing

Such a perfect day

Kako je danas prekrasan dan. Ne mogu vjerovati da je već ovaj datum. Uskoro će Uskrs, ferije, a poslije kud koji mili moji. Kako vrijeme brzo leti, ne mogu vjerovati čini li mi se to ili je to zaista tako.
Danas se dobro osjećam, ne samo zbog lijepog vremena, već i zbog toga što sam konačno pronašla metodu kako umiriti 2. g razred. Skaču mi po glavi neprestano i svaki je moj pokušaj da ih smirim završavao neuspješno, ipak danas sam pronašla pravi način. Dakle, slušajte. Na početku sata čekaju me s papirom i olovkom, ja im izdiktiram petominutni test (i to takva pitanja na koja rijetko tko u tom razredu zna odgovor, iako smo sve to radili), nakon pet minuta predaju mi test koji onda stoji na mom stolu, onima koji su bezobrazni ocijenim test. Tako ovisi o njima samima hoće li dobiti komad ili ne!
Uh, danas me prvi put od početka godine nije boljela glava nakon dva sata s njima, sutra imam još jedan sat pa ću vidjeti kakvi će biti sutra.
Upravo sam završila s učenjem i sad krećem na aerobik tj. na neki boks, još ne znam kada je termin pa idem samo u izvidnicu, a možda ću ostati i vježbati, ako bude mjesta.


Post je objavljen 14.03.2007. u 20:09 sati.