Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trancebitch28

Marketing

Odletjet cu sa svojim andjelom

Image Hosted by ImageShack.us

Jedna sjenka stoji pred mojim vratima. Znam da je netko tamo, ali bojim se otvoriti vrata. Priblizim im se malo i osluskujem. Nista, samo tisina. Strpljiva tisina koja se nada da cu otvoriti ta vrata. Sjednem na hladan pod, priglim koljena i razmisljam. Sve je tako tiho, a znam da je netko tu. Netko tko me treba, mozda zeli.

Kucanje. Noge mi se odsjeku. Skamenjena slusam to kucanje. Ne mogu se pomaknuti, ne mogu dohvatiti tu kvaku i otvoriti vrata. Zasto? Znam da me nitko nece cekati vjecno da se ja odlucim otvoriti ta prokleta vrata, ali bojim se. Tako se bojim. I dalje kucanje.

Polagano ustajem, skupim hrabrosti i sa strahom u ocima i drhtavim rukama otvaram vrata. Gledam tu sjenku. Cini mi se tako poznatom! Izlazi iz mraka, podize pogled i pokazuje mi svoje nasmijeseno lice. Pa, to je andjeo! Odahnem. Toliko sam se bojala. Pruza mi ruku da otkloni moj strah i povede me sa sobom. Sanjam li ja to?

Image Hosted by ImageShack.us

Pogleda me i osmijehne se. Tako je divan, ali ja se ne mogu prepustiti. Čak ni sada kad hodamo po pahuljasto mekim oblacima i prati nas samo zvuk zvonke tisine. Zasto se bojim? Ne zelim se bojati! Zelim odletjeti s njim, ali padam kroz guste oblake poput olova. Hvata me i pokusavam ponovo. Ne ide. Jednostavno se ne mogu osloboditi tog straha.

Zelim letjeti, ali krila su mi prekrhka, nesto ih koci i ne mogu me vinuti u visine. Pokusavam ponovno. Nista. Necu odustati! Ne zelim odustati! Jednog dana cu bez straha otvoriti krila i odletjeti sa svojim andjelom. Jednog dana...


Post je objavljen 13.03.2007. u 20:21 sati.