Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbkaubojka

Marketing

Dinamova skromna pobjeda nad Osijekom

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Dinamo je, u 22. kolu 1. HNL s 1:0 svladao Osijek, ali nije pružio i dojmljivu igru. Protiv slavonskog prvoligaša modri su odigrali tek nekoliko opasnijih napada, bez prave snage i motiva, kao da su jednom nogom već bili u Kup susretu protiv Hajduka. Na početku utakmice Modrić je dobro protegnuo Marina Skendera, ali lopta je otišla pokraj desne vratnice gostujućeg vratara. Dinamo je gotovo stalno bio na polovici Osijeka, no njegovi su napadi većinom bili bezopasni. Možemo izdvojiti 21. minutu, kada su kombinirali Sammir i Eduardo, no „hrvatskog Brazilca“ centimetri su dijelili od novog gola i vodstva. Prvo je poluvrijeme obilježila 36. minuta, kada je Babić dobio drugi žuti, odnosno, crveni karton, te je gostujuću momčad ostavio s desetoricom U posljednjoj minuti prvog dijela Sammir je pokazao svoju brazilsku krv i u ritmu sambe nanizao trojicu igrača, ali zaustavljen je prekršajem. Samo minutu ranije Vugrinec je, iz slobodnog udarca pogodio lijevu vratnicu Skenderova gola i to je bilo sve što treba izdvojiti iz prvog poluvremena.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
BBB su opet bili fantastični

Josip Tadić je u 46. minuti zamijenio Tomića, a već u prvom napadu je postigao i odlučujući pogodak. Uposlio ga je Eduardo, a Tadić u svom drugom nastupu postiže i svoj drugi pogodak, te opravdava dovođenje u vodeću momčad hrvatskog prvenstva. U drugom poluvremenu Dinamo je zabilježio još nekoliko prigoda, no, niti s igračem više, nije uspio postići i drugi pogodak. Čestitke i Osijeku, koji se hrabro držao, te je nerijetko pokušao organizirati i pohode na protivničku stranu.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- Čestitam Dinamu na pobjedi, mi smo pokazali sve naše slabosti, rekao je nakon utakmice Ilija Lončarević. Još jednom smo pokazali da ne znamo igrati na sredini terena, te olako dozvoljavamo protivniku da preuzme kontrolu.

Branko Ivanković je bio nezadovoljan nastupom svoje momčadi, no istaknuo je da je pred Dinamom susret s Hajdukom, koji bi ipak trebao ostaviti bolji dojam.

- Ovo je bio vjerojatno najlošiji nastup Dinama otkad sam ja trener. Josip Tadić je pokazao da je odličan strijelac, te maksimalno koristi svoju minutažu. Vjerujem da ćemo u budućnosti biti puno bolji. Zorana Mamića sam odmarao za susret s Hajdukom.

Igračem utakmice je proglašen strijelac odlučujućeg pogotka, Josip Tadić. Nažalost, na kraju loša vijest, lakše se ozlijedio Luka Modrić, koji je dobio udarac u potkoljenicu, no vjerujemo da će biti spreman za Hajduk.

Post je objavljen 12.03.2007. u 17:52 sati.