Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 35. - škrobni dan

Danas je opet bila pirjana riža sa povrćem. Shvatili smo da, s obzirom da je prošao jedan ciklus, možemo ponoviti neke recepte. Naravno postoji i drugi razlog. Nismo našli neki suvisli, privlačni recept u The kuharici.
Razlika između prve i ove inkarnacije rižota su gljive koje su od danas postale sastavni dio ovog jela. Stvarno daju izvanredni dodatak okusu.

Ocjena:5 Long live shrooms!

Savjet dana:
Gljive kao vrlo nekalorični dodatak jelima (praktički samo vlakan i voda i zaboravite one priče o proteinima), slobodno upotrebljavajte kao dodatak jelima. Naravno, morate paziti sa samim načinom pripreme, jer ulje od prženja/dinstanja dosta dodaje na kaloričnu vrijednost. Stoga, teflon u ruke i ne treba vam više od žlice (maslinovog) ulja!

Post je objavljen 12.03.2007. u 11:50 sati.