Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/berix

Marketing

Evolucija ovog bloga

Početnu fazu vođenja ovog bloga sam završio i došlo je vrijeme da krenem dalje.
Došao je trenutak kada više nisam zadovoljan sa trenutnom verzijom (otprilike 0.1) berix.blog.hr i želim da se to unaprijedi.

U bližoj budućnosti očekujte sljedeće promjene:
- poboljšanje kvalitete sadržaja sa ciljem da ovaj blog ima veću vrijednost za čitatelje
- promjene dizajna, tehničkih mogućnosti i pokušaj uvođenja određene interaktivnosti sa čitateljima sa ciljem da čitatelju bude zabavnije / zanimljivije - sporedna kategorija, ali isto bitna

Motivira me to što ne želim da ovo bude samo još jedan od 250 000 blogova. Još uvijek mi je ta brojka tako nestvarno velika. Želim da je u top 100. Želim da ovaj blog ima određenu vrijednost za čitatelje, osim one da je oblik druženja između nas nekolicine.
Znam da se može poboljšati ovaj blog, i trenutno osjećam snažnu motivaciju da to i napravim. Pa kad se može i hoće, to znači da će i biti. Namjeravam u tome primjenjivati LOA model, pa će između ostalog i ovaj blog biti svjedočanstvo koliko uspješno sam ga primjenio. Meni je sve to jedan izazov koji me motivira i puni energijom.

Pišući ovaj post stalno mi se u glavi vrti već spomenuti stih Daleke obale : Ja sam krenuo tamo gdje želim, i tamo gdje želim ja ću tamo i doć...

Sve vaše ideje/prijedlozi su dobrodošli. Svi oni koji iz nekog razloga ne žele pustiti komentar, a žele dati prijedlog to mogu učiniti ili na moj glavni privatni mail (ako vam je poznat) ili na berix.blog@gmail.com. Vi ste ti koji možete sudjelovati u ovom projektu i očekujem od vas stvarno kvalitetnih prijedloga i ideja - vidim čitatelje ovog bloga kao pametne ljude koji sigurno imaju dobre ideje. One mogu biti vezane za sadržaj, izgled ili nešto treće što mislite da bi moglo biti zanimljivo i korisno.

Vizija ovog bloga je sljedeća:
Vrlo kvalitetan i jako čitan blog sa velikom vrijednošću za čitatelje. Blog koji ostavlja stvarno pozitivan utjecaj na ljude i pomaže im da taj pozitivan utjecaj šire dalje. Blog kojeg preporučuju drugi blogovi, pa i mediji.

Često znam reći da ne prihvaćam ništa manje od izvrsnosti - i uglavnom je to šala, no ovaj put mislim ozbiljno.

Za daljnu evoluciju berix.blog.hr potrebno je vrijeme, neće to biti kroz narednih tjedan dana - ali svakodnevno će napredovati korak po korak. Kroz nekoliko mjeseci napredak bi trebao biti značajno vidljiv.

Tko zna, možda odlučim i po putu ispraviti neke svoje gramatičke greške i učiniti ovaj blog i gramatički prihvatljivim štivom...

Ne znam da li ste svjesni, no ovo je početak nečeg stvarno velikog! cool

Možda će nekoga odbiti moja "megalomanska" vizija, no nije moj problem da iskreno vjerujem da je to moguće. Previše poštujem čitatelje da ne bi bio iskren i govorio nešto što ne mislim u trenutku pisanja nekog posta.

Konkretnije o idejama koje sam trenutno skupio ću pisati sutra... A vaše prijedloge i ideje možete već sada slati.

Post je objavljen 10.03.2007. u 08:24 sati.