Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zoroblog

Marketing

Prvi dojmovi

Eto, vijesti o netom objavljenim "Blog-pričama" polako se objavljuju širom interneta, ako na nekom portalu ili forumu kojeg inače posjećujete takvu vijest ne vidite, slobodno ju sami plasirajte, a nadam se da će za koji dan, kad se zbirka dočita, zaredati i prve recenzije. Ne zaboravite, imamo natječaj za najbolju recenziju (itd) Blog-priča!

Dosad su svi objavljeni autori trebali dobiti knjigu (ako nekome još nije stigla - osim autorima koji su naknadno slali ispravke adresa - hitno mi javite na mail, pa da se intervenira), a na njihovim blogovima vidjet ćete i prve reakcije. Dvije prve svakako vrijedi istaknuti. Štovani Herostrat je poštanski dolazak zbirke u njegove ruke tamo dolje u južnim provincijama popratio vrlo originalnim novim postom, svakako kod njega pogledajte i naslovnicu "Blog-priča" kakvu nećete nigdje drugdje vidjeti. O iščekivanju poštara i konačnom dolasku istog službenika sa željno očekivanom knjigom u ruci u istočne provincije izvrsnu je priču napisao i veleštovani Pajo Pakšu. Evo jednog citata:

Pružijo sam svoje drhtave rukice prema paketu i u prozirnom celofanu sam ugledo naziv knjige: BLOG PRIČE.
- "To sam čeko!" - uskliknijo sam te sam od sreće zagrlijo svog omiljenog poštara nehotično ga dirnuvši po stražnjici te sam mu slučajno, ali pohotno uvalijo jezik u usta.

A razni drugi su o Blog-pričama rekli odnosno napisali:

- Ja kupio u knjižari. Za moj ukus, malo previše seksa... (Noebius @ socketpuppet)
- Ajde, kolegijalnosti blogovske radi, kupujem. :) (Pustinjska)
- nisam sudjelovao u natječaju... ali drugi put zasigurno hoću... možda sam malo egoist, ali volio bih imati knjigu u kojoj je i moja priča... (topsicret)
- meni je jedina motivacija pisanja za ovakve zbirke ta što ću dobiti besplatan primjerak. (stroke)
- Okupilo se cijelo jedno selo da vidi čuda neviđenog. Lijepa knjiga. Plava. (1971)
- dizajn mi se nije sviđao kad sam vidio ovdje sliku ali ovako kad se knjigu drži u ruci onda je sasvim ok (knjiški moljac)
- evo nabavio sam knjigu i ne mogu vam opisati osjećaj dok napokon držim u rukama, ova zbirka mi je... ma nešto kao onaj refren od connect.. ja bi s njom bi vabadabam, vabadabam... ;))) (Porto)
- bilješke o piscima su najnapetiji dio štiva :) (Kratke...)
- mislim da je knjiga - sjajna. svi me traže - posudi mi da je čitam, a ja kažem - kupi!..:))).. (plejadablue)



Post je objavljen 08.03.2007. u 14:15 sati.