Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

I want them to know...

3 su osobe trenutno na svijetu koje volim više od svega. To su tri predivne osobe.
Pošto nikad nisam pisala imena na svom blogu, neću ni sad. Jednostavno ću ih nazvati I., P. i K. One će znati ;)
Želim zahvaliti tim osobama što su baš takve kakve jesu i što su uz mene kad ih najviše trebam. Želim im reći koliko ih volim, a ne znam kako riječima toliku ljubav opisati. One su moje najbolje frendice. Moje "cure". Moja podrška. Moja utjeha. Moje sve.
Što mislite kako sam ja prošla kroz sve ove koma situacije koje sam imala s tatom i s njim i sa milijun ostalih malih stvari... ? Naravno, one su mi pomogle! Da nije bilo njih, ko zna dal bi ja uopće trenutno bila u stanju da pišem post. Ko zna dal bi uopće bila tu gdje jesam.



Prvo... moja K.
Ah, malena moja. Znaš i sama da smo se odmah prvi dan u srednjoj školi skužile kao nitko drugi s nikim drugim. Odmah smo znale da smo tu jedna za drugu. Smiješno je kako ponekad nije ni potrebno da naglas govorimo ono što mislimo... dovoljan je pogled da bi mi znale o čemu ramišljamo, što nam se mota po glavicama. Obožavam to! Toliko toga imamo zajedničko, a opet toliko nas sitnica čini različitima... Obožavam kad raspravljamo o nekim tim sitnicama! Hehe... ja uvijek hoću biti u pravu, pa se "posvađamo" i onda se na kraju svemu smijemo :D Obožavam biti s tobom. Drago mi je što si tu za mene i nadam se da znaš da sam i ja tu za tebe. Hvala na svemu.
Puno te volim :*


Image Hosted by ImageShack.us

Moja I.
Ah, eto, danas smo baš pričale o tome kako ti nemaš dovoljno samopouzdanja. E, pa mala... ja ti hoću pomoći u tome da ga dobiješ! Slatka si cura sa predivnom osobnošću i ne kužim di je problem?! Rekla sam ti danas - budi zadovoljna s onim što napraviš i budi ponosna na ono što je tvoj um stvorio! Ako ti nisi ponosna na to, kako onda očekuješ da će itko drugi biti!? I osjećaj se ugodno u svojoj koži jer si lijepa! Budi ono što jesi jer imaš predivnu dušu! Budi zadovoljna sa sobom! Budi puna samopouzdanja!Hvala ti na svemu što si dosad učinila za mene...
Puno te volim :*

Image Hosted by ImageShack.us

I šečerčić na kraju... P.
Ah, kako me zaboljelo kad sam shvatila da te ponekad čisto nenamjerno zapostavim. Nisam to željela, ljubavi moja. Nisam zbilja. Slučajno se desilo. Sretna sam što si u mom životu jer ga svakim danom činiš ljepšim. Obožavam kad si sretna i kad se smiješ, jer sam ja tada sretna zbog tebe. I obožavam kad se smiješ. I kad se napiješ :D... onda si mi baš slatka ;). Ti niti ne znaš koliko mi značiš. Ja ne bih kroz sve to samo tako prošla da tebe nije bilo. Daješ mi snagu za dalje. Tješiš me kad mi utjeha treba i pomažeš. Nadam se da znaš da sam ti na tome jako zahvalna.
Puno te volim :*



Željela sam to reći osobama koje volim. Osobama uz koje hoću ostati do kraja života, a znam da će nam se putevi razdvojiti.
Volim ih. Iskreno ih volim i ponekad premalo cijenim njihovo prijateljstvo. To blago koje mi daju...
Želim da zauvijek znaju da sam tu za njih :*




Laku noć svima...
Laku noć cure moje....
Vaša,
V.



Komp mi šteka jako, pa mi se neke slikice nisu stavile, ali budem kad sredim komp :)

Post je objavljen 06.03.2007. u 23:30 sati.