Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osvojitcusvijet

Marketing

i´LL be missing you

Yeah, this right here goes out to everyone who's lost someone that they truly loved....
Check it out....
Seems like yesterday we used to rock the show
I laced the track, you locked the flow
So far from hangin' on the block for dough
Notorius they got to know that
Life ain't always what it seem to be
Words can't express what you mean to me
Even though you're gone we still a team
Thru your family I'll fulfill your dreams
In the future can't wait to see if you'll
Open up the gates for me
Reminisce sometime the night they took my friend
Try to black it out, but it plays again
When it's real feelings hard to conceal
Can't imagine all the pain I feel

Every step I take
Every move I make
Every single day
Every time I pray
I'll be missing you

anji,mislin da je to zaslužila,baren ona stara anja,moja prijateljica od malih nogu,moja seka,li san ja to mislila,evo u sjećanje tom prijateljstvu pišen ovaj post,zadnji uopće na kojem ću spominjati anju.
u 1. 4god. našeg osnovnoškolskog obrazovanja ja i anja smo provodile skupa sate i sate izvan škole...kući bi se vraćale po uru vrimena jer uvik mi je bilo s njon lipo prićati,a onda je došla eskurzija u 4.razredu,planirale smo biti skupa u sobi,a guess what?????anja je dobila varičele 2 dana prije puta,joj kad se samo sitin!!!a onda 5 i 6 razred nismo si bile baš dobre,zato kaj san ja u to vrijeme bila big autsajder,a anja je uvik bila u popularnijoj ekipi,ona je jako prilagodljiva osoba...i tako smo se malo udaljile.al u 7. raz. smo se opet skompale i bile u sobi na eskurziji..i u 8. raz. smo bile skupa,čak san se počela družit sa 2 od 3 najpopularnije cure u razredu.osnovale smo bend,izgubile sate i sate na gluposti kao što su komentiranje nogometaša,pjevača i svih općenito lipih ljudi,gledanje utakmica lige prvaka,sidenje kraj tonke i tako tih besposličarskih navika,a da ne govorin o spavanju kod andree kad su njeni bili u izraelu...i tako sve dok nismo krenile u srednju,anja se naglo promjenila,neznan ne mogu to opisat al ka da je poludila od učenja,ne znan postale smo previše razlićčite,da.. i tako sve do onog kobnog četvrtka kad je anja rekla da je ne poznajemo i da se sve ove godine pretvarala!!!!kraj,definitivno..nemože se dalje!!!možda bi i moglo da se anja jednostavno ispričala i pokazala da joj je stalo,ali ka i uvik ona je počela sa izmotavanjem!!!!!!!
neznam bez nje mi nije isto!!!!!!!!
di ću priko tjedna kad mi bude dosadno,s kime ću čekati tonija i isprid čije kuće??s kime ću cilu misu pričati o glupostima???s kime ću STJEPI dizat živce??s kime???ma postoji jedna osoba s kojom isto to mogu,al nije to to!!!stara anja je jedna,jedina i nezamjenjiva...a ako znate onu pismu when the stars go blue,uostalom imate je u mojim boxevima,ono where do you go when you are lonley.where do you go when you blue.where do you go when stars go blue???????pa ja iden kod anje..a sad anje nema!!!anja mi je bila mlađa seka,a andrea starija!!!!sad iman samo stariju koju volin više od sebe same,i anju san isto toliko volila,ma šta ona govorila...jer vi ste moje sestre i dala bi sve za vas.ili ste to bile
toliko!!!!!!!!

Post je objavljen 05.03.2007. u 13:50 sati.