Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 27. - ugljikohidratni dan

Danas smo napravili pizzu sa patlidžanima, prema receptu iz the kuharice. Kakvi su recepti, još malo pa ću pisati "iz one knjige odvratnih i suludih recepata" burninmad
Recept kaže da se patlidžani moraju ispržiti pa nasjeckati i promiješati sa dinstanim paradajzom. To još kako-tako, ali dodati mentu u to, e to je već na granici zločina.
Al ja, budala kakva jesam, stavih mentu u to.
Rezultat je bio poražavajući. Jelo bljutavo i totalno nefino.

Ocjena:1 Ne znam što ću sa ostatkom tog umaka - ispadne ga za dvaput.

Idući puta ćemo na regularni paradajz umak za pizzu samo naslagati ispržene patlidžane. Sigurno će ispasti finije.

Savjet dana:
Kada koristite neuobičajene začine, budite sigurni u što se upuštate. Treba isprobavati nove okuse, ali ne na količini za više puta.

Post je objavljen 05.03.2007. u 12:46 sati.