Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trigona

Marketing

Ajde, bar je proljeće na vidiku...

Mrzim (!), mrzim (!), mrzim (!) kad moram popustiti samo zato što sam pametnija. Pogotovo kad moram pregristi jezik pred ženom koja je definicija pojma "square". A moram biti kuš jer neću da mi zabrani pristup. A neću jer je to jedino čemu se veselim svaki tjedan.
A kokoš ću morati trpjeti barem još godinu do godinu i pol.
(A još mi je Korizma, pa joj se moram osvetiti jer mi se zamjerila.)

Hm, pa mora. Pardon, dora. Ma, mora.
Lana Klingor je bila ovogodišnja Karma.
Pa tamo neka pjeva o mami koja ima novog dečka i ona ih čuje u sobi do... Pa tata imam novu curu... To ja zovem sociopatskom pjesmom.
Baš me zanima u kojoj državi će slijedeće godine pokušati Feminem. (Btw. jel' ta žuta kosa neki hercegovački fenomen?)
A onaj Podravac i onaj Istrijan?! To bih i ja mogla otpjevati. (I bolje bi zvučalo.)
Ajde, bar se Anja Šovagović presvukla. Mislim, ne može me nitko uvjeriti da nakon nastupa i ćifutarenja u green room-u, te haljine ne smrde. (Valjda im je svejedno kad svi zajedno smrde.)
Pa Jelena Rozga koja ne kuži da je Dorothy ili Alisa, sve prije nego Pepeljuga. (Uz sve te likove iz bajki, čovjek bi pomislio da će se pjesma zvati Neman...)
Pa pobjednička... Žena u jednom djelu samo otvara usta, a back vokal zapravo pjeva. Glasovi su im jedan od jačih disakorda. Strašno!
Pa Davorin Bogović samo kaj ne poga uz Ivanku Boljkovac, a Mladen Burnać oduševeljen već valjda samim time kaje u odjelu, pa se osjeća kao gospodin čovjek.
Meni osobno, sve su pjesme već čujeno. Nadala sam se da će bar od svog tog šunda izabrati Kraljeve ulice (koji nisu loši) ili onu klapu, pa da bar hrvatski sound ode u Europu, ali ne - žiri je (mislim) sve fino namjestio, pa poslao kvazi rock.
Bar je Pišekica bila zabavna onak nadroksana.
Sama ne vjerujem koliko sam se u stanju bila uzrujati zbog (ono) jebene dore.

Pa Noćna mora dora - fun fun fun! Barem malo veselja te ubitačne subote.

A tek film koji sam pogledala! Velim još u startu frendici kak' se nadam da će za sve postojati neko logično objašnjenje jer ću inače popizditi umjesto da spavam. Jok! Završio je transferom u paralelnu stvarnost. Pa smo jedna drugoj krenule nametati svoje mišljenje o putovanju kroz vrijeme. Njeno nije bitno, a moje je da je to najveća pizdarija sf-a. Nemreš ići negdje čega više nema ili čega još nema. Jer, da je moguće, da prošlost, sadašnjost i budućnost istovremeno postoje, brijem da bi već netko nekom greškom tamo završio.

Stari je došao i o'šao. K'o da nije ni bio. (Ni ribe nije donio.)

Najviše sam popizdila jer ne pušim. Da sam imala joint u ustima, jebalo bi mi se i za doru i za moru i za film i za horoskop. A horoskop mi je fenomenalan - k'o nikad. Pa se pitam "kaj to "oni" znaju, a ja ne?".

Post je objavljen 05.03.2007. u 10:50 sati.