Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/bbbkaubojka

Marketing

Dinamo s 3:1 slavio protiv Varteksa u gostima

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Gotovo svi sudionici su i prije utakmice naglasili da će to biti težak susret s mnoštvom pogodaka. Na kraju su bili u pravu. Dinamo je loše ušao u utakmicu i već nakon prvog varteksova napada domaći su imali i pogodak prednosti. Gužvu je, nakon udarca iz kuta, najbolje iskoristio Boris Semler, te je pospremio loptu iza leđa našeg vratara Lončarića. Poslije ranog vodstva, Dinamo je polako preuzimao kontrolu, ali nije mogao izraditi ozbiljniji napad. Kako je odmicalo prvo poluvrijeme, Eduardo Da Silva je postajao sve opasniji, no ovo nije bio dan našeg najboljeg strijelca. U prvih 45 minuta je propustio dvije ozbiljne prilike, te je poluvrijeme završilo s jednim pogotkom i vodstvom Varteksa.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Sudac Marić je u prvom dijelu izazvao i gnjev domaćih, ali i gostujućih navijača. Na početku utakmice u gostujućem je kaznenom prostoru pao Eduardo, a pred kraj prvog dijela varteksov Mujanović. Bile su to dvije dvojbene situacije u kojima se sudac mogao i oglasiti. Drugo je poluvrijeme počelo puno bolje, te je 54. minuta donijela i izjednačujući pogodak. Schildenfeld je glavom proslijedio loptu to Vugrinca, koji svojim sugrađanima postiže izjednačujući pogodak. Šest minuta poslije ponovno je sudac Marić u centru pozornosti. Prahić je prigovorio zbog jedne odluke, opsovao ga, te ga je, čini se, i povukao s leđa, a sudac ga je poslao u svlačionicu. Nakon toga gosti su krenuli još otvorenije, te su uskoro došli i do vodstva.
U 69. minuti Davor Vugrinec je postigao i svoj drugi pogodak na utakmici, a izvrsnom ga je loptom, za pogodak glavom, uposlio Vedran Ćorluka. Varaždinci su, s igračem manje, rijetko stvarali prilike, a gosti su bili sve opasniji. Na kraju, u 78. minuti, prvi put u dinamovoj majici, u listu strijelaca upisao se Josip Tadić, koji je početkom drugog dijela zamijenio Tomića. Sve u svemu, bila je to tvrda, teška utakmica, ali, što je najvažnije, Dinamo je odnio sva tri boda.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Čestitamo vjernim Bad Blue Boysima koji su gotovo prekrili tribinu Varteksova stadiona i glasno bodrili dinamove igrače tijekom cijele utakmice.

Post je objavljen 03.03.2007. u 19:51 sati.