Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/onepiece

Marketing

Fukurou

Fukurou je okrugao, čudno oblikovan čovjek sa patentnim zatvaračem na ustima, kojeg mora otvoriti kako bi pričao. Unatoč tome što mora otvoriti patentni zatvarač, njegov najsmješniji karakter je to što ima velika usta (i u prenesenom značenju i doslovno). Također ima i naviku govoriti "chapapa" na kraju skoro svake svoje rečenice. On vrlo često nepromišljeno izbrblja stvari. Npr, kad je sa svojim timom bio na tajnoj misiji, nekome je izbrbljao sve ciljeve njihove misije, i na kraju je zbog toga morao ubiti 23 ljudi, umjesto troje, kako im je bilo rečeno. Kad je Luffy napao Enies Lobby, Fukurou je slučajno spomenuo da je Jyaburu ostavila cura, i da je Spandam nevjerojatno slab. Sam sebe naziva "tihim Fukurouom" (što u ovom slučaju može značiti i tiha sova). Fukurou sa svojom specijalnom sposobnosti zvanom te-awase može izmjeriti nečiji 'Douriki'. On je taj koji poredao CP9 po snazi. Fukurou ima 'Douriki' 800.

Image Hosted by ImageShack.us

Fukurou tvrdi da je majstor 'Soru' tehnike, i da je prvi član CP9 koji je upotrijebio varijaciju te tehnike. Koristeći 'Soru', može se kretati tako brzo, da ga se ne može vidjeti golim okom. Kaže da je takav kao sova: nevidljiv i nečujan, dok ne zaskoči protivnika, a onda je prekasno. Fukurou na japanski znači sova, i vjerojatno mu ime dolazi iz te riječi. Na japanskom riječ 'fukuro' znači vreća, pa je moguće da je i ta riječ izvor njegovog imena, jer ima patentni zatvarač i okruglo tijelo.

Image Hosted by ImageShack.us

Fukurouov se najčešće za borbu koristi šakama ('Jugon' tehnikom), te zbog svog čudnog tijela drukčije izvodi 'Rokushiki' sposobnosti, za razliku od drugih članova CP9. U borbi u Enies Lobbyju, Franky se borio protiv Fukuroua i pobijedio ga svojom tehnikom: 'Coup de Vent'.

Post je objavljen 03.03.2007. u 17:09 sati.