Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/budalacobanin

Marketing

zulj na sedmoj cakri

postoji nesto sto bismo mogli nazvat statisticka istina tj.ono sto velika viecina ljudi ima za dodirnu tocku , statisticka istina je ustvari sranje , ona je centar konzervativnosti koja je nepokretna i koja ko nekakav organizam tezi odrzanju u stabilnom(nepromjenjivom) obliku( rekao bi da ja svaki sustav , zivi organizam iako nije sazdan od ugljihovih spojea ,sta vise nije sazdan ni od materije , recimo matemacki sustav) . posto takva istina postoji samo kao neka aritmeticna sredina a nikad se ne poklapa ni sa jednom istinom pojedinca nemoze se rec da postoji u stvarnosti (sta god to znacilo , ima vise razina stvarnosti, oko 6 miliardi)nego samo kao matematicki izvadak i manje je stvarna od bilo koje istine u koju vjeruje samo jedan pojedinac.
vidis , istina je po meni individualna stvar , sve je stvar percepcije , i apriori usadjenog znaja ( paradigme ) nase blize i (ili) daljne okoline , te naravno medija ,stranih utjecaja ,afiniteta i karaktera , pa cak bi se usudio rec i naseg fizickog izgleda.
stvar je u tome da svako dozivljaza svijet preko svojih osjetila (fizickih i metafizickih) iz sredisnje tocke svoga ja ,
svi mi ovdje imamo svoj smisao i zadatak , makar rijetki u to vjeruju , svako je jednako vazan i vrijedan sa svemir , znanstvenici , sportasi , umjetnici , radnici , ratnici , silovatelji , pljackasi , uboice , sadisti , altruisti i ostali. svi su oni (mi) tu da bi na ovaj ili onaj nacin doprinjeli gibanju , jer je to priroda svemira.
gibanju kojem ce neko dat pozitivan a neko negativan predznak, ali svemir to ne pozna,
dobro i zlo su ljudske izmisljotine ,


Post je objavljen 02.03.2007. u 14:42 sati.