Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

:(

Anoreksija!
Bulimija!
Pa zar je to normalno??
Svaki dan u novinama pročitam novu tužnu vijest - opet umrla cura preopterećena svojim kilama!?
Jednom davno slučajno sam naišla na jedan od onih bolesnih Ana blogova. Plakala sam kad sam to čitala. Cura od 16 godina piše kako je visoka 172 i kako ima 48kg, ali joj je želja doći do 40!!?? Isuse, nisam mogla vjerovati kad sam to čitala...

Image Hosted by ImageShack.us

Svaki put kad vidim tako nešto, zahvalim se Bogu što sam često gladna i što se ne preopterećujem s takvim glupostima kao što je težina. Da sad mogu birati, rađe bi bila punašna nego anoreksična! Ja imam 64kg na svojih 168cm i uopće nemam nikakvih problema s tim. Zvali su me debelom samo kada su me zezali i to me ne smeta. Nikad nisam pomišljala na stvari poput - ah, sad moram prestati jesti, da bih postigla težinu od 45kg jer onda budem lijepa i mršava. Ma da! Još uvijek ima ljudi kojima sam ja lijepa, makar nisam anoreksična. Za Boga dragoga, zbilja ne kužim šta se dešava u glavama tih cura! Ja bi trebala imati celulita i po vratu, i špeka da mi visi od trbuha do stopala i tek onda bi pomislila na takvo što!

Image Hosted by ImageShack.us

Zašto si na taj način uništavati život, zar one ne shvaćaju da svakodnevno umre barem jedna djevojka radi istog problema. Zašto ne odu k psihijatru... kao da je to sramota!? Nije. To je pohvalno. Potražiti pomoć... Želim im pomoći i ja. Mislim da svi želimo. Problem je u tome što takve cure ne žele pomoć i misle da je njima najbolje samima i tako kako je!

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 27.02.2007. u 23:07 sati.