Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/peratovic

Marketing

U kakvoj su vezi Josip Manolić i Vesna Kljajić


Reagirajući na tekst Josip Manolić i slučajevi Stepinac, Jendriš-Jelesić, Paradžik, Borovo Selo..., Marin Tomulić iz Pariza uputio mi je e-mail:

Zahvaljujući 45 linesu dolazimo do novih činjenica i dokaza vezanih uz Josipa MANOLIĆA koji nam napokon daju mogućnost postavljanja pravih pitanja a samim time i pronalaženje ispravnih odgovora. Koja je zapravo njegova uloga u desetinama slučaja od «državnog interesa» pa sve do mafijaških ubojstava i ordinarne pljačke?

Slučaj Ana JENDRIŠ JELESIĆ – umirovljena odvjetnica izravno optužuje Stipu MESIĆA i njegovog šogora Žarka PAVLINU pred europskim institucijama za pljačku svoje cjelokupne imovine te kidnapiranja i nelegalnog interniranja, trovanja i pritvaranja.
Zašto Josip MANOLIĆ posredstvom Vesne KLJAJIĆ prijeti prijatelju žrtve Dragi FRANČIŠKOVIĆU?
Da li su nedavni sastanci MANOLIĆ – MESIĆ, MANOLIĆ - BAJIĆ i MANOLIĆ – PERKOVIĆ vezani uz taj slučaj?
Da li su u isto vrijeme dogovarali i novi atentat na mene ovdje u Francuskoj?
Tko je zapravo Vesna KLJAJIĆ koja me je 2003. u ime Ive SANADERA nazvala u Francusku i predstavila se kao prijateljica i tajnica budućeg premjera?
Koji su zajednički interesi nje i Branimira PASECKOG?

Vesna Kljajić



Slučaj Vjeko SLIŠKO – da li je Vjeko SLIŠKO na zadnjem sastanku s Josipom MANOLIĆEM tražio pomoć ili milost?
Tko je MANOLIĆU veza s kriminalnim i obavještajnim podzemljem u Francuskoj? MUSTAČ ili PERKOVIĆ?

Slučaj LEVAR – zašto MANOLIĆ štiti organizatore ubojstva haškog svjedoka?

Slučaj STEPINACBoljkovac potvrđuje MANOLIĆEVU odgovornost. Neka nam sada objasni i slučajeve PARAĐIK, BAREŠIĆ, KRALJEVIĆ, NOVAK......

Slučaj PIK-Vrbovec - Koja je uloga MANOLIĆA i MESIĆA u organiziranoj pljački PIK-Vrbovca i njegove predaje za 1 kunu Todorićevom ( ? ) AGROKORU?

Slučaj SALONIT - Koja je uloga MANOLIĆA, MESIĆA i TODORIĆA u aferi SALONIT?

HAŠKI sud - Budući da su tajna i javna svjedočenja pred haškim sudom bivših premijera, predsjednika Sabora i obavještajnih službi, Josipa MANOLIĆA i Stipe MESIĆA, presudna za budućnost Republike Hrvatske, postavlja se pitanje vjerodostojnosti njihovih izkaza. Da li svjedočenja osoba koje su tako duboko ogrezle u kriminal, u politička ubojstva i likvidacije vjerodostojnih haških svjedoka, mogu za haški sud biti vjerodostojna?



U Parizu 20. Veljača 2007.

Marin TOMULIĆ



Post je objavljen 20.02.2007. u 23:32 sati.