Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dory14

Marketing

koji vikend

Ajme ljudi koji vikend …
Prvo da malo opišem jučer. Cijelo jutro utakmice i to protiv Podturna i Domašinca i obje pobjede . Istina i bog sa smo se malo mućile s Domašincom , jer ima jedna igračica koja je ljudska imitacija plavetnog kita , a jadne mi smo se mučile s njom , pogotovo Ina …. Onda sam popodne lepo išla Limi na utakmice. Malci su isto sve pobijedili , ali su se malo s Bjelovarom mučili je ˝moj˝ golman branil ko lud . zezam se . mali je ipak 5 razred …..
Joj , a danas ….
Danas su se igrale utakmice tu u Prelogu . Sudionici : RK Prelog !!!!!!!! , RK Ivančica Ivanec i Petrinja i Moslavina …. Zamislite čuda , naše legende su pobijedile obje utakmice … čudno ali istinito . šteta , a ovi iz Moslavine su bili fakat zgodni , a pogotovo ona 4 . koji je bil sličan Nevenu ( i ko veli da nije bil nema pojma kaj govori ) , Petrinja je isto tak pružila dosta dobar izbor ,ali moje šašave frendice nisu mogle naći nijednog od njih nego su se prebacile na dobro nam poznati Ivanec . Inače danas sam naučila dvije stvari :
1. nikad nemoj od nekog dići ruke sve dok se potpuno ne uvjeriš da se promijenio . ja sam se uvjerila da se čovjek FAKAT može promijeniti . Zato se zahvaljujem jednom dečku na poklonu ,a ja ću svoj uručiti u Osijeku (ak pem )
2. uvijek vjeruj u bajke . danas sam se uvjerila da se bajka ˝ Ružno pače ˝ fakat može dogoditi u pravom životu .
a sada da se zahvalim na neočekivanom striptizu , bilo je super …. Nadam se da ti je ruka dobro … pusa tom dečku i još jednom hvala na poklonu
cerekcerekcerekcerek

Post je objavljen 18.02.2007. u 18:45 sati.