Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljevakinja

Marketing

A, jebiga, ne može stalno bit neki uber kul naslov....

Već par dana nekako automatski otvorim word s namjerom da ću napisati post. Pa stanem i gledam u prazan papir. Gledam, i ne dolaze ideje. Onda skužim kak je fino gledat u ovak bijeli papir pa kvalitetno utrošim idućih 5 minuta promatrajući ga. No, danas odlučih pokvariti tu čudesnu bjelinu s nekolko ne toliko čudesnih rečenica.
Pa tako danas, shrvana teškom bolešću i dosadom, odlučih malo prokopat po kul ali i onima manje kul blogovima. I onda vidim da ima jako puno ljudi koji znaju super pisat. I onda napišu dvije tri riječi u cijelom postu i onda to ispadne tolko kul i zadivljujuće da jednostavno pomisliš: čemu komplicirat dugačak post kad i jako kratak može biti kul? No, u mom slučaju, zašto da bude jednostavno kad se može zakomplicirat? Yeah, that's me. Unfortunately.
Onda, činjenica kako bolest (u mom slučaju gripa) mijenja ljude, dokaz je da sam ja neki dan na CMC (Croatian Music Channelu) slušala pjesmu moja domovina. Da, da, to je ona još od rata i pjeva ju hrvatski band aid...I ne samo da sam ju slušala...Čak je mojoj ludoj glavi bila dobra pa bi i zapjevala da sam imala glasa jer me grlo boljelo. U svakom slučaju, fala Bogu na grlobolji u tom trenutku. Ali, the worst part is...Slušala sam i onu blesavu pjesmu Lupi petama i reci evo sve za Hrvatsku...od tko zna koga, never mind. Bitno je da sam ja glupača to slušala. I opet, grlobolja je spasila stvar od toga da i to zapjevam.

Svakog dana mislim na tebe
Slušam vijesti, brojim korake
Nemir je u srcima, a ljubav u nama
Ima samo jedna istina
Svaka zvijezda sija za tebe
Kamen puca pjesma putuje
Tisuću generacija noćas ne spava
Cijeli svijet je sada sa nama.
Moja domovina, moja domovina,
Ima snagu zlatnog žita,
Ima oči boje mora,
Moja zemlja Hrvatska.

Vratit ću se moram doći, tu je moj dom,
Moje sunce, moje nebo.
Novi dan se budi kao sreća osvaja
Ti si tu sa nama.


Da, da... lijepo to zvuči, samo kad bi to bilo istina za moje mišljenje o Hrvatskoj.........

Evo, budući da je ovaj post napisan samo tako, da nešto bude napisano budući da nije dugo, završit će se blesavo kao što je i počeo. Pa vam evo jedna blesava slika. Zapravo, ona sama po sebi nije blesava, neg sam blesava ja što ne jedem zdravu hranu. Beljjjjjjj.


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 13.02.2007. u 18:05 sati.