Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 5. - take2

Bok!
Eto, prošao vikend i eto mene na netu. Na žalost, ovo će biti kratko, a i vikend dani će biti unjeti kasnije. Gužva na poslu, što ćete.

Ručak (i večera) su bili super. Meso ko meso. Niš posebno, možda samo malo suhlje.
No s druge strane, prilog je bio veličanstven!
Recept predviđa da se patlidžani namažu sa malo maslinovog ulja u kojem je pomiješano nešto trava i ćešnjak. Mi nismo imali patlidžane, pa smo iskoristili tikvice.
Umuljali smo ih u to (zbilja je bilo malo ulja - jedva da je svaka dobila mikrometarski pokrov) i bacili na ugrijanu tavu...
Da prste poližeš!
To bih jeo i kad nisam na dijeti!
Meso se inače poslije tikvica treba baciti na ono što je ostalo u tavi. Kod nas nije niš ostalo, pa je vjerojatno zato ispalo malo suhlje.

Ocjena: 5 (prilog 5, meso 4) njami

Savjet dana:
U velikoj većini recepata se patlidžani i tikvice mogu zamijeniti, što dovodi do jednako finog obroka. Jedino se ne smije zaboraviti da se patlidžani sole i cijede, a tikvice ne.

P.S. Jules, u kuharici se gljive spominju pod kojekakvim danima, tako da mislim da su tvorci dijete ignorirali ono da su gljive "šumsko meso".

Post je objavljen 12.02.2007. u 12:46 sati.