Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/srecica

Marketing

Dirty dancing

Nakon tjedna tuge, odlucila sam krenuti u novi tjedan malo veselije..sa malo veselijim temama i sa smjeskom na licu..

E pa da onda krenem..

Nakon sto sam otvorila oci jutros (i to jedva jedvice) i obukla kombinaciju koju sam obukla ( tajice, cizmice, dugacku bijelu vestu, raspustenu kosu sa rajfom u njoj i izgledam kao curicak)..uzela sve sto mi treba za danasnji dan i otcupkala na posao..u medjuvremenu sam odletila (ali doslovno) do kioska i dreknula prodavacici za dobro jutro "jel imas (na ti smo si) prljavi ples?"..

"pa kak ne bi imala! Jedan?"

"Noup, daj mi, molim te 2.."

"Pa kaj ce ti 2?"

"Treba mi!!"

Uvali ona meni 2 komada Prljavog plesa..ja joj dam novceke, okrenem se i sa smjeskom odskakucem na posao..ali sad za istac..



I vec se zamisljam ispred telkaca kako upijam svaki korak..kako pjevusim svaku pjesmicu i kako samu sebe lovim kako znam vec i scene i plesove i tekst napamet..

A kako i ne bih, kad sam ga pogledala milijon puta dosada..i nema veze sto imam vec film na dvd-u (nije orginal) i sto imam 2 vhs kazete (tko to jos gleda uostalom)..ja sam danas ubola jos jedan za svaki sucaj..ne daj Boze da se ovim prijasnjim nekaj dogodi..uvijek ostaje jedan u rezervi..

Obozavam taj film..mogla bih ga gledati svakodnevno po par puta..kao klinka sam sanjarila da sam ja na mjestu Jennifer Grey i da ja plesem sa Swayzejem i da me onak nosi i bla bla..iako mi je on uvijek bio totalno bezveze lik..ali kad si klinka i kad imas 14 godina, svaki ti je frajer super..



A sada se i meni otvorila mogucnost plesanja tog istog "prljavog plesa"..kao moj poklon jednoj meni dragoj osobi..i ostvarit cu svoj san iz djetinjstva..samo pored mene nece biti Patrick Swayze, nego netko drugi..ali u tim trenucima ja cu biti Jennifer, a on Patrick..

Gledala sam ja i Dirty dancing 2..i Dance with me i Shall we dance i Step up..i uzivala sam u svim tim filmovima..ali nijedan nikada nece zamijeniti Prljavi ples..ovaj orginalni..uvijek ce on biti i ostati no.1..

I uvijek ce I've had the time of my life sjetiti mnoge curice, djevojke, zene, mame, bake, na taj isti prljavi ples..

Zar ne?!


Post je objavljen 12.02.2007. u 12:12 sati.