Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/britneyblog

Marketing

Glumac Isaac Cohen prekinuo s Britney jer je veza s njom "previše za njega"

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service - Click to enlarge

KAKO javljaju američki mediji, glumac i model u usponu, Isaac Cohen, kojega se u posljednje vrijeme povezivalo s nedavno razvedenom pjevačicom Britney Spears, s istom je prekinuo.

Kako su američki tabloidi doznali od Cohenovih prijatelja, njihov je kolega već neko vrijeme "tražio izlaz iz te veze" jer je u njoj bilo "previše drame". Tabloid također piše kako u prekidu njihove veze niti jedna stvar nije bila "presudna". "Ona mu se sviđa, proveli su ugodno vrijeme skupa. Činio je sve što je mogao da joj pomogne, no ona je jednostavno prevelik zalogaj za njega." - kazao je za američki časopis "OK!" izvor blizak glumcu.

Pjevačica, međutim, nije dugo patila zbog "košarice" koju je dobila, te je nedugo nakon prekida provela večer tulumareći u popularnom njujorškom klubu Marquee. Neki izvori kažu kako je pjevačica bila izrazito dobrom raspoloženju te da je "često posjećivala toalet". Jedan od američkih blogera koji piše o životu bogatih i slavnih našalio se kako možda ne bi bilo loše da Spears posjeti glumicu Lindsay Lohan u centru u kojemu se ona navodno trenutno nalazi na odvikavanju od narkotika.



Post je objavljen 09.02.2007. u 21:06 sati.