Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

Dan 4. - vitaminski dan
Eto, uspio sam uhvatiti ritam. Danas je stvarno vitaminski dan. Smatram da ako ustrajem danas, da ću uspjeti izgurati cijelu dijetu. Dobro, za 3.5 tjedna je jos jedan problem, ali o tom tada.
Danas je na meniju voće. Cijeli dan. Za doručak nešto, obavezan međuobrok, ručak, opet obavezan međuobrok i večera. I sve samo voće.
Ali to nije da sad uzmem kamion voća i onda se našopam njim, nego postoji i limit na količinu.
Za sada jedem voće, a o ručku i večeri više sutra.

Eto, došlo sutra. Obradovali me komentari, pa prvo po njima.
Jules, što se tiče gljiva, debata je otvorena i nema pobjednika (za sada). Obečajem da ću pogledati u kuharici i javiti.

Sinhronizirane dogme, zanimljivo da me se sjećaš od tada...ali to je bilo nakon prvog opakijeg povećanja opsega osobnog ekvatora. Što se tiče namakanja voća, to je bilo da se isproba još jedna stvar iz kuharice. I neće se ponoviti, ako se mene pita.

Da se vratimo na klopu.
Za ručak je bila neka varijanta voćne salate. Uzeli smo (po) jednu bananu, dva kivija, pol jabuke i pol kruške, te smo to nakapali limunom i zalili sa vrućim sokom od naranče u jednom tanjuru, a sa limunom i vrućim džemom od borovnice i brusnice u drugom tanjuru. Džem je bio beskonačno skup jer je zaslađen grožđanim sirupom, a ne šećerom vulgaris.
Ovo sa limunom i narančom nije bilo baš nekaj, a ovo sa džemom nije bilo toliko dobro da bi opravdalo cijenu istog.

Ocjena: 3 (voćna salata ko voćna salata - niš posebno)

Za večeru smo izgnječili (po) jednu bananu i začinili ju mljevenim orasima i kokosovim brašnom.

Ocjena: 5 Mucho dobro! Ovo bih mogao jesti i kada nisam na dijeti.


Savjet dana:
Za voćnu salatu treba zrelo voće. Ako nije zrelo, nema okusa, pa limun i naranča "nadglasaju" to voće. To nam se desilo sa kruškama i jabukom, a ni banana nije bila nešto turbo bananasta.

Post je objavljen 08.02.2007. u 12:39 sati.