Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/1971

Marketing

Ja, Čovjek Koji Krade Upaljače

Bookaleta je ovih dana pisao o ljudima koji mu kradu upaljače. I o činjenici da mu nitko nije ukrao upaljač s logotipom HDZ-a.

Joooj, al su slatki! :))))
Svaka priča uvijek ima dvije verzije. Barem dvije. Ja znam drugu stranu priče, jer ja sam upravo taj,

Čovjek Koji Krade Upaljače.

Jest, liječim se ja, zadnjih mjeseci ukrao sam ih svega nekoliko. Možda jedan mjesečno u prosjeku. Prije je bilo puno gore, krao sam i do 2-3 komada tjedno.

Naravno, zapitat ćete se ZAŠTO... Zašto sam ukrao onaj posljednji upaljač, onaj ljubičasti?
Dok nisam došao kući nisam ni znao da sam ga ukrao. I, da stvar bude gora - nisam znao KOME sam ga ukrao.

Ne kradem ja njih namjerno. Imam se običaj igrati s upaljačem, prevrtati ga po rukama, između prstiju. I, kao dugogodišnji strastveni pušač, naravno - kad mi igranje dopizdi stavim ga na kutiju cigareta. Da ga ne zaboravim. Recimo da sam se u međuvremenu malo žešće zapričao sa sugovornikom/sugovornicom i uspio zaboraviti da je to njegov/njen upaljač. I tako se odjednom nađem doma s tuđim upaljačem u džepu. Zgranut. Opet sam to napravio. Nije toliko problem u upaljačima, uglavnom su to oni od 2-3 kune, više me u tome muči to što vlasnik možda misli da sam to učinio namjerno. I to što sad nema čime pripaliti cigaretu.

Jednom sam to učinio čovjeku kod kojeg sam prvi put bio u prijateljskoj kućnoj posjeti. Bratiću od frenda. Nosio sam taj upaljač mjesec dana u džepu sve dok ga nisam sreo, tada sam se razmahao s njim kao da mu vraćam 1000 eura.

Eto. To sam ja, Čovjek Koji Krade Upaljače. Ako slučajno dođete u situaciju da me upoznate, vežite svoj upaljač lancem oko vrata. Jer u mojoj blizini nije siguran, što god pisalo na njemu. zaliven

Budući da je u pitanju ozbiljno oboljenje, post stavljam pod "zdravlje". rolleyessmijeh



Post je objavljen 07.02.2007. u 16:56 sati.