Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/90danapakla

Marketing

0-ti dan

Bok svima!
Ima nas svakakvih: mršavih, debelih, atletski građenih. Ja sam debeo. Nisam "ugodno popunjen", a bogme nisam ni "buco". To su faze davno prošle. Sada sam jednostavno debeo. S time da ovo "sada" traje već duže vremena.

A bio sam (skoro) atletski građen. Moji prijatelji koji ovo čitaju mi vjerojatno ne vjeruju, što nije ni čudno.
Naime, prije N godina (N>15) sam prestao trenirati Judo. A nakon osam godina treniranja, tijelo je naviklo na povećani unos hrane. I onda sam prvi puta se udebljao 10kg u vrlo kratkom roku.
Nakon nekog vremena sam se počeo baviti sportskim plesom. Nisam uspio smršaviti na prijašnje kile (iako su treninzi bili i 6 puta tjedno po 3 sata), ali nakon što sam se prestao baviti njime, pogađate, udebljao sam se još 10tak kila.

Odonda je prošlo nešto vremena, a kile su samo dolazile. Imam sjedeći posao, nemam puno do posla. Dakle, ne krećem se baš previše. A volim jesti. Kombinacija za vola ubit.
Točka na i je bilo kada je moja draga s kojom živim počela njurgati da je i ona debela. Nakon kraćeg konzultiranja sa prijateljima koji su bili na dijeti, odlučili smo se za 90 dnevnu dijetu.

90 dnevna dijeta može brzo postati vrlo zamorna i demoralizirajuća, jer ako kuhar nije Karapandža, jela postaju monotona i dosadna. Zato smo nabavili knjigu i krenuli po receptima koji su navedeni u njoj.

Za početak, nulti dan je izvaga i izmjera:

Težina: 111kg
Visina: 1,73m
Opseg struka: 132cm
Opseg grudnog koša: 123cm
Opseg bokova: 118cm
Opseg nadlaktice: 35cm
Opseg bedra: 65cm

Toliko za danas,
Vaš BMI 37

P.S. Moram priznati da varam: danas mi je u stvari treći dan. Prva tri dana ću upisati sutra.

Post je objavljen 07.02.2007. u 11:05 sati.