Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

;)

Nekako sam smirena danas...
Ništa se nije desilo s njim, ali je on razlog moje dobre volje...

Image Hosted by ImageShack.us

Naime, napokon sam ja, intelektualno biće, shvatila da ja njega ne trebam da bi se osjećala dobro... Ne trebam ga! I ne želim ovisiti o njemu. Ne želim ovisiti o nikome. Nikad o nikome!
Oduvijek sam ja bila ta koja je stalno govorila da za dečkom nikad ne treba plakati i da ponekad treba stisnuti zube i proći kroz sve! Oduvijek sam curama davala savjete i govorila im da nikad ne smiju sebi dopustiti da ovise o dečku i da neko manipulira s njima, i sad si ja to radim! Ma neću više... Toliko prilika, dobrih prilika, sam propustila jer sam mislila da moram njega čekati i jer sam njega vidjela u svakom dečku... ma ne želim više propuštati dobre prilike! Da je želio nešto, već bi i nešto poduzeo, ali očito je da ništa ne želi.

Image Hosted by ImageShack.us

I zato ću ja dignuti glavu i neću više plakati zbog njega. Voljet ću ga, ali ću nastaviti sa svojim životom. Neću stajati radi njega.
Spustio mi je samopouzdanje na 2, taman kad sam ga digla na 8. (to si ja računam od 1-10) i sad ću se ja potruditi da dignem svoje samopouzdanje sve do 10! Nije vrijedan toga da se ja zbog njega uništavam. Nije vrijedan i gotovo.
I odlučila sam. I optimistična sam u vezi te odluke. Voljet ću ga u tišini i vjerovati onome što je on napisao - suzdržanost je spas!

Image Hosted by ImageShack.us

I dalje ću mu biti prijateljica. I on će meni biti prijtelj. Ali neću dopuštati da se neke stvari dese jer će me onda to uništiti, a ja si sad jednostavno to neću dopustiti. Voljet ću ga i dalje ću pisati njegovo "ime" kosim slovima, ali neću dopuštati da se slomim radi njega!

Image Hosted by ImageShack.us

Baš sam smirena danas...

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 06.02.2007. u 22:44 sati.