Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mischabartonfan

Marketing

Mischa Barton Fan

Ovo je prvi Fan blog posvećen Mischi Barton!

Image Hosted by ImageShack.us

Info o Mischi
Puno ime: Mischa Anne Barton
Datum rođenja: 24. siječnja 1986.
Omiljeni pisci: William Shakespeare, George Orwell
Omiljena knjiga: A confederacy of Dunces, Johna Kennedyja Toolea
Kućni ljubimci: Mačak Angelo

Image Hosted by ImageShack.us

Ona je zgodna, simpatična, samouvjerena... Za nju kažu da zrači osobnošću i da nije kao ostale teen hoolywoodske zvijezde. Ne voli pretjerani glamur, njeguje prirodni look, jednostavne stvari, i kaže da unatoč pjegicama koje zahvaljuje irskom podrijetlu, nema kompleksa.

Glumački početak
Mischin glumački talent otkriven je vrlo rano, s devet godina nastupala je u kazališnim komadima na Broadwayu, a već kao dvanaestogodišnjakinja debitirala je na filmskom platnu. Uvjereni da se radi o djevojčici s velikim talentom i sposobnošću transformacije, producenti je otada ne prestaju zvati. Imala je malu ulogu u popularnom filmu Notting Hill iz 1999. Glumila je mladu američku glumicu u smiješnoj sceni s Hugh Grantom u hotelu Ritz. U vrlo uspješnom filmu Šesto čulo glumila je mrtvu djevojčicu Kyru Collins. Široj publici uvukla se pod kožu glumeći u seriji Orange County, postavši lice koje svi prepoznaju, od obožavatelja do neumornih paparazza.

Image Hosted by ImageShack.us

Djetinjstvo i obitelj
Iako rođena u Londonu, Mischa od malih nogu, točnije od svoje četvrte godine živi u New Yorku, kamo je njenu obitelj odveo očev posao u financijama. Inače je napola Engleskinja, a napola Irkinja, a sama sebe smatra pravom Newyorčankom. Od početka školovanja, Mischa je prava mala štreberica, koja ima sve same petice. Trenutačno završava dopisnu srednju školu, a namjerava studirati dramu na uglednom sveučilištu u New Havenu. Njeno prilično neuobičajeno ime, kao i imena njenih sestara, smislila je mama koja i sama ima neobično ime, Nuala. Mischina starija sestra zove se Zoe, a mlađa Hania, i ona se pokušava probiti kao pjevačica.

Image Hosted by ImageShack.us

Uspješan model
Kao klinka Mischa je neko vrijeme bila model u Fordovoj agenciji, pa u njenom slučaju nema mjesta priči o ružnom pačiću. Časopis Maxim stavio ju je na 33. mjesto na popisu stotinu najprivlačnijih ljudi 2005. godine. Mischa ima izražen likovni talent, a najdraži motiv za crtanje su joj ljudska lica. Izjavila je kako svaki dan crta lica, jer je to zabavlja i opušta.

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 03.02.2007. u 18:08 sati.