Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madmoiselle

Marketing

Hmmm.....

partyPred nekih tjedan dana našla sam se u nekom društvu ludih žena, baba kreštalica i shvatila sam koliko ima snobova oko mene. Ja sam uvijek govorila da mi je kod budućeg muža jedino važno da bude akademski obrazovan ako ja završim fakultet koji sam upisala naprosto iz razloga da se krećemo u istim krugovima i da se razumijemo. Smatrala sam da je to izraz velike snobovštine, i mislim da jednim dijelom i je jer ljubav nebi trebala poznati zapreka te vrste.

Ove cure samo gledaju da je dečko što bogatiji, kakav je zaista to nije valjda njima bitno.
Možda je kod mene presudan odgoj drugačiji, možda ja imam i previše pa mi tuđe ne treba ali meni je to bolesno. Izaći van, srediti se i čekati da ti netko plati piće. Mislim meni je prijatelj rekao da kaj ja glumim emancipaciju kada nedam da mi se plaća piće. Nije da ne dam, nego mi je blesavo da ja hodam sa nekim i da taj jadnik kojega isto starci kao i mene financiraju da sve financira. Niti glumim emancipaciju nego smatram da je to fer prema dečku i njegovima koji za to rade. Čak mi je taj isti frend neki dan rekao da pošto ja volim stalno ljude mazit i masirat da ću ja bit' zadovoljna sa frajerom koji će trpiti da ga stalno masiram i da ga tjeram da jede moje brljoke ;))

Stvarno se ponekad iznenadim kako se razlikuje moja okolina od mene i bližih prijatelja i uvijek sam sretna što ih imam takve.


Post je objavljen 27.01.2007. u 21:23 sati.