Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vrucina

Marketing

Zanimljive Licnosti ...TECHNASIA LIVE...

Evo koja rijec i o ovom izvanrednom techno dvojcu :
Sastav Technasia je suradnja producentskog i DJ dvojca, Amila Khana iz Hong Konga i Charlesa Sieglinga iz Francuske. Njihova pocetna radna ideja bila je da stave jugoistocnu Aziju na mapu plesne elektronske glazbe. Trudeci se da njihov zvuk asocira na taj dio svijeta napravili su i nekoliko "klasika" kao sto su Hydra, Descent ili Force.
Prvi album za Europsko trziste "Future Mix" (2001) svrstao ih je na sam vrh vecine prestiznih techno dj lista.Iste godine, berlinski "Musik and Machine Awards" dodijelio im je nagrade za najbolji album ("Future Mix"), najbolji singl ("Force") i najbolji novi sastav. Poznati su i po mix cd-u "Fuse Presents Technasia" na kome je u njima svojstvenom maniru namiksano 38 numera u sat vremena.

Iza njihovog rada stoje i dvije izdavacke kuce "SINO" i "STAR TRACKS" koje su svijetu predstavile mnoga tek nadolazeca producentska imena kao sto su Kelli Hand, Renato Cohen, John Thomas, DJ Skull, Steve Rachmad (aka Sterac), Joris Voorn, John Tejada i mnogi drugi.

Svirali su na mnogim festivalima diljem svijeta,kao sto su EXIT,RABAC SUMMER FESTIVAL(Cro),MONEGROS DESERT FESTIVAL,I LOVE TECHNO i mnogi drugi..
Sviraju klasican techno,furaju se na Dave Clarkea,DJ Hella i to im jako dobro uspijeva.Mogu sa sigurnoscu reci da su trenutno jedni od boljih Back2Back partnera u svijetu..
Pa eto..sad ako ste procitali,mozete nabavit njihov neki set,poslusat,pa prokomentirati vamo na blogu..Pozzzz
Evo jedan Link jednog seta od njih,pa ako ocete skinite : Technasia - Live @ Innercity 16.12.2006
http://www.megaupload.com/nl/?d=MJTZOI8T

Image Hosted by ImageShack.us
www.technasia.com

Post je objavljen 24.01.2007. u 14:58 sati.