Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rockyzone

Marketing

STALLONE SE ZAKLINJE - NEMA VIŠE ROCKYJA

Sylvester Stallone obećava da će Rocky Balboa biti posljednji u nizu dugogodišnje filmske sage o boksaču koji se poput feniksa svaki puta ponovno uzdiže u ringu ili na ulici bez obzira na protivnika

Gotovi smo. Definitivno više nema nastavaka', zaključio je 60-godišnji glumac komentirajući mogućnosti o kojima se šuškalo u javnosti odnosno o sedmom nastavku Rockyja.

Kada Rocky kaže 'Yo Adrian, uspjeli smo!', time želi reći 'Gotovi smo. Proživjeli smo život', objasnio je Stallone dodavši da vjeruje da 'u životu ne možemo uspjeti u svemu. U biti, većinu vremena gubimo, ali onih nekoliko puta kada pobijedimo moramo biti sigurni da su to bile uistinu važne bitke. Nekada nešto i izgubimo no pobrinite se da ono što dobijete bude vezano za ljubav, odnose i velike osobne strasti.'

'Samo želim da Rocky bude zapamćen po onome što je iza sebe ostavio. Po usponu na stepenicama i glazbi. Ljudi uistinu trče tim stepenicama u potrazi za inspiracijom', zaključio je Sly.

U međuvremenu je otkriveno kako je Stallone morao umirivati filmsku ekipu koja je strahovala da će se boksački šampion Mike Tyson naći u ringu. Tyson je naime tražio od Sylvestera da tumači Balboinog protivnika u filmu no Stallone je to odbio jer, kako je objasnio, smatra da je premlad za umiranje.

'Nazvao me i pitao može li tumačiti ulogu protivnika, na što sam mu automatski odgovorio 'ne'. Rocky da umre nasilno u posljednjem nastavku? Nema šanse!', dodao je Stallone koji je ipak Tysonu ponudio cameo ulogu što je ovaj objeručke prihvatio.


Post je objavljen 24.01.2007. u 14:53 sati.