Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/charisma1

Marketing

Feeling like shit...

Vidli smo se u subotu, kao što znate... i u nedjelju smo se čuli preko icq-a. Lijepo smo pričali. Jako lijepo. Poslao mi je pjesmu koju je on sam snimio... pjesmu koju je sam napisao. I rekao mi je da mu je bed slati tu pjesmu, ali da hoće da ju imam doma. Da misli da se ja sad osjećam onako kako se osjećao kad je to pisao. I super je pjesma... njegov glas... riječi pjesme... predivno!
(Ne smijem ju staviti na net, čak niti riječi pjesme, jer sam obećala da NIKOME ne budem pokazala)
Rekla sam mu da i ja pišem pjesme i nagovarao me da mu pošaljem, ali nisam željela. Rekla sam mu da su ionako sve pjesme koje sam u zadnje vrijeme napisala o njemu. I nisam mu u nedjelju ništa poslala. Nisam željela...

Image Hosted by ImageShack.us

Našli smo se jučer, poslije nastave, i išli smo zajedno na kavu. Super smo pričali. Zadnja tema bila nam je poljubac. Rekao je da on poljubi curu samo ako to jako želi i ako mu to nešto znači. Ne prije. I rekao je da mu se bezveze ljubiti s curom stalno. On ljubi svoju curu samo kad osjeti da to želi... to mi se sviđa. U tome se slažem s njim.

Image Hosted by ImageShack.us

I dogovorili smo se jučer da se opet navečer budemo našli na icq, jer mi je trebao nešto javiti.
I našli smo se. Malo smo pričali, a onda me opet počeo nagovarati da mu pošaljem pjesmu i nakon dugog nagovaranja, napokon sam mu pjesmu i poslala. Prvo nije vjerovao da je pjesma napisana o njemu. Kad sam mu rekla da je i da mu je to glupi komentar i da je to zadnji put da mu pokazujem svoje pjesme, napisao je da mu je neugodno i da ne može sad, te da nema komentara. Požalila sam što sam to napravila i osjećala sam se glupo. To sam mu i napisala. Odgovorio mi je da se ne skrivam sad, da mi je pjesma baš lijepa...
Citiram ono što sam napisala "to su moji osjećaji... osjećaji za koje niko ne zna i koje ne volim pokazivati, a tvoje "no coment" meni nije dosta... a i nevermind...nisam trebala to pokazivati...samo nemoj nikom pokazat to" Napisao je "jao kako sam sad ljuta"
Lijepo sam mu objasnila da nisam ljuta, da se drugačije osjećam, ali da sam mislila da će mu ta pjesma nešto značiti i da će imati bar nekakav komentar na tu pjesmu. Na što je napisao da mu je pjesma lijepa i da mu puno znači, ali da mu je teško odmah reći kaj misli... Dala sam mu vremena. Sat i pol. Neka pripremi komentar i da se onda opet nađemo, ali nije došao... nije se uopće pojavio... Njegov brat je bio na icq i rekao mi da on spava. A još mi je napisao kako će pripremiti mali esej o komentaru na moju pjesmu... i nije se pojavio!
Dugo sam pričala s njegovim bratom jučer... Dugo. Pasalo mi je njegovo društvo.

Image Hosted by ImageShack.us

Danas ujutro sam išla s njim i s njegovim bratom u šk. S njihovim autom. To smo se bili dogovarali još jučer na icq. Nisam bila dobre volje... Bila sam jako ljuta. On se odmah na početku počeo zezati, izbjegavao je temu, ali meni vrag nije dao mira. Pitala sam ga dali je možda nešto jučer zabravio. Na to mi je odg da čovjek treba sna. Ljuta, rekla sam mu da je jako čudno što je on baš jučer tako jako trebao sna i bio umoran. Ali da nema veze. Šuteli smo cijelim putem dalje. Osim kad se on razgovarao s bratom, ili spustio nekakvu glupost.
Kad smo izašli iz auta, ja i frendica, on nas je pitao kud idemo, a ja sam samo odgovorila da idemo na kavu, da zahvaljujem na prijevozu i rekla sam bok. Bila sam jako ljuta i još jesam... makar sam sad više povrijeđena nego ljuta. Kad smo tako odlazile, a on je već bio malo dalje iza nas, okrenula sam se prema njemu, samo da ga još vidim. Vidjela sam da me gleda.
Frendica mi je rekla da si je u autu složio retrovizor tako da je cijelo vrijeme imao pogled na meni. I rekla je da je cijelo vrijeme gledao. Zašto? Ne kužim ga...

Image Hosted by ImageShack.us

Kad sam stigla kući, vidjela sam da mi je iz škole još poslao na icq jednu stranicu... http://www.ferretstyle.com/cultclassic/

I boli me sad... povrijeđena sam... i zbunjena. I ne znam što bi sama sa sobom.
Samo jedva čekam da ovaj tjedan završi... jedva čekam da danas završi...
Jedva čekam...
Osjećam se grozno... grozno...


Image Hosted by ImageShack.us

Post je objavljen 23.01.2007. u 15:47 sati.